Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Geen verzendkosten boven € 20,- Snelle levering Levering op ander adres controleerbaar (handtekening ontvanger voor mij zichtbaar)
Wees duidelijk over de levertijd. Op de website met grote letters zetten dat de volgende dag geleverd wordt en dan niet doen levert teleurstelling en onbegrip op.
Het is heel vervelend wanneer een bestelling niet binnen de verwachte tijd bij een klant is. Wanneer wij een pakket aan PostNL meegeven, wordt dit in 99% van de gevallen op tijd geleverd. Soms lukt dit niet, bijvoorbeeld omdat een vrachtwagen met pech aan de kant van de weg heeft gestaan. Wij kunnen dit helaas niet voorkomen.
Pluspunten
Snelle en degelijke levering Ook attent met info over nieuwe producten die voor mij relevant zijn
Pluspunten
goede prijs
Verbeterpuntenlevering is nogsteeds niet binnen na 4 dagen..
PostNL heeft inderdaad in het weekend van 12 september een aantal pakketten op de zaterdag niet bezorgd waar dit wel had gemoeten. Hier hebben verscheidene consumenten last van gehad. Wij betreuren dit.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles prima geregeld! Duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen, niet nodig.
Pluspunten
Snelle/anonieme levering
Pluspunten
direct de volgende morgen teruggebeld na inspreken bericht