Pluspunten
gelijk antwoord op mijn mail aangaande de verzending
Verbeterpuntenvrijdag besteld, beloven de volgende morgen te leveren. Helaas pas dinsdag gekregen.
Pluspunten
prima service
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Verbeterpuntenjammer dat de tena oud model slip er niet meer is
Pluspunten
duidelijke website, goede producten, goede prijs,snelle afhandeling en snelle levering.
Pluspunten
geoliede bestelprocedure, volgende dag bezorging!
Verbeterpuntenzakje gümmi beertjes van haribo bij iedere bestelling. Waarom? Daarom! En omdat ihet bij edereen die zijn pak pampers ontvangt een glimlach te weeg brengt...
Pluspunten
Communicatie super!
Pluspunten
Alles positief!
VerbeterpuntenGeen enkele!
Pluspunten
VerbeterpuntenVerpakking kan iets netter te kleine doos.
Pluspunten
netjes en direct geleverd
Pluspunten
Daar kan ik geen oordeel op geven. Heb direct op internet gezocht en online besteld. Dat is tot volle tevredenheid gegaan.
Pluspunten
Betrouwbaar, assertief met oplossingen
Pluspunten
Ben geheel tevreden over het functioneren.
Pluspunten
Snelle levering. Veel keuze. Snelle en duidelijke antwoord op een vraag.
VerbeterpuntenDat men eerder bestelde producten niet kan terug kijken om eventueel weer opnieuw makkelijk te bestellen. Of makkelijk kan vergelijken.