Geweldige service / snelle levering

Goede kwaliteit / snelle levering. Ga zo door

Gemakkelijke site en snelle levering

Niet alleen is uw site zeer duidelijk, ook uw service uitstekend !

Over mijn bestelling van incontinentiemateriaal kreeg ik van uw medewerkster uitstekend advies over pasvorm en kortingsmogelijkheid. Uw snel-leverantie is in tijd van 'hoge-nood' een welkome service.

Klantvriendelijk en snel

Prettig contact. Klantgericht. Meedenkend. Met een beetje korting bij grote aantallen en regelmatige afname. Niet slecht, dus.

Goede organisatie !

Correcte afhandeling en snelle bezorging !

Prima online winkel!

Betrouwbare, goedkope winkel en snelle service. Dik tevreden!

Correcte behandeling

Prima organisatie, keurige verzending en goede kwaliteit/prijs verhouding.

Geweldige klantenservice

Altijd geweldig geholpen door Suzanne. Haar vrolijkheid en vriendelijkheid zijn als een warm bad. Daarbij krijg je ook altijd het juiste advies. Ook altijd snel geleverd.

prima verzorgd

helemaal goed

Ideaal, zeker in deze tijd.

Kwaliteitsproducten met een snelle levering en keurig verpakt.

Snelle levering en keurig verpakt.Prima producten van goede,betrouwbare kwaliteit. Maargoed ...daar betaal je dan ook wel naar.

geweldig

De service in optimaal.

Vlotte levering, keurig verpakt

Topkwaliteit, juiste product, snelle levering.

Precies wat ik nodig heb, zocht en gevonden.

RUIME KEUS, SNELLE BEZORGING

de goede omschrijving van de diverse, VERZORGINGS)producten maakt het Kieze van het juiste product gemakkelijk.

Juiste product snel gevonden en per omgaande bezorgd

Duidelijke webshop. Nette prijsstelling. Goede voorraad. Directe levering en accuraat.

Snelle nette levering

Ik heb voor het eerst pampers bij jullie bestelt voor mijn moeder in Suriname. Die pampers zijn super goed. Boven verwachting en een geweldig service

Snel en goed.

We kregen onze bestelling een dag eerder dan dat ze hdaden gezegd !!! Leuk toch !!!

Alles prima geregeld

Niet

smiddags besteld volgende dag voor het middag uur al in huis. goede prijs voor de producten en gratis verzend kosten vanaf 20 euro.

Een snelle afhandeling bij de bestelling.

Aankoop van een mooi product.

Alles snel en zoals afgesproken afgeleverd voor een nette prijs

Alles snel en zoals afgesproken afgeleverd voor een nette prijs

Goede ervaring, snelle levering, het goede product.

Ik kan er van op aan dat als ik iets online bestel de juiste bestelling ook in een geleverd wordt, ook de communicatie over de levering is prima. Ik weet waar ik aan toe ben.

Snel en foutloos

Gemakkelijk, snel geleverd en foutloos, dat is wat iedereen wil.....

Hooiweg 11

5165NL Waspik