Pluspunten
Very good price, VERY fast delivery and excellent communication on status order.
Pluspunten
supersnelle levering, redelijke prijs-kwaliteit verhouding, overzichtelijke site, informatief!
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle levering en prachtige prijs
geen idee
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, Goede communicatie, je wordt ingelicht als je bestelling niet direct geleverd kan worden
Pluspunten
geweldige site, snelle levering, in een woord fantastisch!!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
makkelijk en goede prijs
Pluspunten
GEWELDIG :Goede sortering ,goede service ,snelle levering .Echt een aanrader .!!!!!
Pluspunten
Zeer tevreden over het bedrijf. Vlotte afhandeling en betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten .
Pluspunten
zorgvuldigheid en snelheid
Pluspunten
Vragen via de mail wordenwel beantwoord
VerbeterpuntenDrie keer gebeld."u wordt teruggebeld..... Geen enkele keer ben ik teruggebeld.
We hadden een telefoonstoring waarbij voicemailberichten verloren zijn gegaan. Heel vervelend voor onze klanten.
Pluspunten
Zeer snelle afdoening