Pluspunten
Makkelijk inzien op eigen account via de webpagina van 123drogisterij.nl. Duidelijk en snelle zoek pagina. Snelle afhandeling via de website ook een snelle leveringstijd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De communicatie in de vorm van e-mails in dit geval, was allemaal zeer duidelijk, snel en direct. De link naar track en trace is erg fijn.
Pluspunten
On-line aanbod inzichtelijk. Bestellen eenvoudig. Bestelling te volgen.
VerbeterpuntenVoor 23.00 uur besteld , volgende dag in huis is een beetje te optimisch gesteld. Binnen 2 dagen is meer realistisch.
Pluspunten
Snelle en accurate aflevering. Zelfs na 2 feestdagen, toch op tijd.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering Goed product
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Betrouwbare snelle levering. En goede artikelen
Pluspunten
Ben meer dan tevreden over de service, de geleverde producten en de vriendelijkheid in de communicatie.
Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle Levering
VerbeterpuntenNVT