Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering, prima product
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle service. Uitgebreide keuze
Verbeterpunten/
Pluspunten
L.s., Tot dusver geen enkele klacht. Verzending prima geregeld en snel. Dat de prijs géén 5 sterren heeft, ligt denk ik meer aan de materialen die duur zijn dan aan uw bedrijf. Tot dusver zeer tevreden. M.vr. gr. JD
Pluspunten
Leverde snel en volgens afspraak. Ik kon het pakket volgen en wist precies wanneer het geleverd werd.
VerbeterpuntenWat bedoelt men met kwaliteit, het bedrijf of datgene dat ik er heb gekocht? Omdat het nog niet gebruikt is kan ik over het product nog niets zeggen.
Pluspunten
snelle levering, overzichtelijke website. werkelijkwaar top
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis Goedkoop We worden ontzettend goed op de hoogte gehouden zodra we iets bestellen, echt geweldig!
Verbeterpuntengeen enkele!
Pluspunten
alle bovengenoemde
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede communicatie en betrouwbaar en een snelle levering
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering, vriendelijkheid, prijs/kwaliteit is super!
VerbeterpuntenGeen.