Pluspunten
snelle levertijd, goede communicatie via de mail
VerbeterpuntenOp de site stond dat er niet bij de buren werd afgeleverd als er niemand thuis was, maar bij mijn thuiskomst bleek het wel bij de buren te zijn afgegeven? Was geen probleem, maar was niet wat ik verwacht had omdat ik anders gelezen had.
Pluspunten
snel, correcte levering, juiste product
Verbeterpuntenprima zo
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle levering. Gewoon uitstekend, zoals het hoort.
Pluspunten
Sneller leveringen lage prijs
VerbeterpuntenRuimere keuze. Maar tevreden met wat jullie assortiment.
Pluspunten
lage prijzen voor merkartikelen
Pluspunten
Product binnen 24 uur in huis!
Pluspunten
Ik zie alleen positieve punten ben zeer tevreden over levering en afspraken
Verbeterpuntengene
Pluspunten
Gewoon goed geleverd Erg betrouwbaar
VerbeterpuntenLevert Tena slip maxi alleen in Cottonfeel en dit word niet vermeld op de site cottonfeel word namelijk vochtig aan de buitenkant van de luier wat dus kleding die eroverheen gedragen wordt dus ook een beetje vochtig maakt met urine Een verbeterpunt zou zijn het bieden van de keuze tussen Cottonfeel en met plasticbuitenkant. En erbij vermelden dat dit cottonfeel is.
Er zijn veel klanten ontevreden over de nieuwe Cottonfeel-lijn van Tena. Voor 123Drogisterij is dat reden om op zoek te gaan de "oude" pants met plastic buitenkant. Hopelijk kunnen we ze snel weer verkopen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik wist niet dat mijn bescherming overgeschakelt was naar cotton feel ik vindt et persoonlijk maar niks
VerbeterpuntenGeen cotton feel
Pluspunten
directe levering
het spul amper in huis, hoe kan ik de kwaliteit beoordelen?
Pluspunten
makkelijke bestelling, snelle en zorgvuldige leverin
Pluspunten
Zeer tevreden. Binnen 24 uur de bestelling afgeleverd.