Pluspunten
super tevreden, zeer te spreken over de dame aan de telefoon, zeer correct en aardig.:-)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Discreet, snel, verzorgd niks op aan te merken.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, zeer betrokken bij de klant, denkt mee met de klant. Vertrouwd gevoel.
VerbeterpuntenKan niets bedenken.
Pluspunten
Snel en makkelijk kunnen bestellen, goede kwaliteit en prijs
VerbeterpuntenAlles naar tevredenheid
Pluspunten
Vele betaalkeuzes, snelheid levering
VerbeterpuntenDe prijs zou best iets lager kunnen.
Pluspunten
Snel, gemakkelijk en discreet bezorgd
Pluspunten
Snel direct leverbaar
VerbeterpuntenAbsorptie vermogen vermelden zonder dat je het plaatje aanklikken nu moet je eerst diverse plaatjes aanklikken voordat je de goede hebt
Pluspunten
Snelle levering,duidelijke site,neutrale verpakking
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle levering, niet duur, overzichtelijk.
VerbeterpuntenHouden zo.
Pluspunten
Snelle levering. Goede informatie aan klanten ook op gebied van vergoedingen zorgverzekeraars. Scherpe prijzen.
Pluspunten
Snelle levering van de bestelling.
Pluspunten
prettig contact, goed kontakt en een goede prijs. veel succes, prima ervaring ben allergisch voor dergelijke vraaglijsten. Henk Jacobs Henk Jacobs
Verbeterpuntenvoor een beginneling is betaal mogelijkheid te ingewikkeld
We hebben het vermoeden dat deze meneer een 1 voor zeer goed aanziet en een 10 voor heel slecht. En zo scoren we voor het eerst van ons leven een 2! We beschouwen het dan ook maar als een compliment.<br /><br />Chriz van de Graaf<br />123drogisterij
Pluspunten
Duidelijke website Vlotte levering
Pluspunten
gewoon afspraak nagekomen wat besteld is. eerlijke handel