Supersnel bezorgd!

In de avond bestelling gedaan en de volgende ochtend om 10 uur werd het al bezorgd. En dat een paar dagen voor kerst. Supersnel en supergoed.

Keurige service

Goed en snel geleverd met after pay

Snel enbgoed

Prima verzonder, volgende dag al in huis. Aanbevolen.

Ik ben zeer tevreden

Zij verkochten wat ik echt nodig had en ik had het de volgende dag ook al in huis, geweldig fijn

Prima produkt snelle levering

betrouwbare snelle levering.

Zijn snel

Snelle service, mooi produkt

Niets op aan te merken

Makkelijk en snel geleverd. Geen gezeur. Super.

Super goede service!!!!

Super goede service en snelle levering Ps. Telefoniste super vriendelijk en behulpzaam

geweldige service en vriendelijkheid

Om meer informatie belde ik en werd heel vriendelijk te woord gestaan en mij werd geadviseerd wat te doen en zo geschiedde. Heel fijn.

Geweldig, discreet en supersnel!

Ik ben blij met 123 drogisterij!

Snel, makkelijk, efficient

Idem

Perfecte service

Onlangs ontving ik een bestelling die mij niet 100% beviel. Na telefonisch contact met mw Meeuwsen van 123Drogisterij.nl werd onmiddellijk een proefpakketje bezorgd dat wel voldoet aan mijn wensen.

Deze keer helaas niet discreet verzonden

De doos stond open, want het tape was naast de opening geplakt. Voor

Gewoon goed

Zoals ik gewend ben van 123..... snel zeker en duidelijk. Niet goed??terug en geld weer op de rekening

Duidelijk vlot en goed

Goede website met duidelijke informatie

Prima!!

Goede en snelle levering.

Zeer behulpzaam

meedenken, adviseren en erg klantvriendelijk! helemaal top

Goede en snelle levering!

Voor de eerste keer bij 123 drogisterij gekocht en is goed bevallen ga zeker voor een volgende keer

perfecte, vlotte afhandeling.

Een deel van de bestelling ging terug; er werd meteen iets bijbesteld. Dit werd goed geregeld en vlot afgehandeld. Dat voelt goed als klant.

Correcte aflevering, houd zich stipt aan de afspraken!!

Snel en correct

Totale bestelling zoals het hoort

Hooiweg 11

5165NL Waspik