Super goede service!!!!

Super goede service en snelle levering Ps. Telefoniste super vriendelijk en behulpzaam

geweldige service en vriendelijkheid

Om meer informatie belde ik en werd heel vriendelijk te woord gestaan en mij werd geadviseerd wat te doen en zo geschiedde. Heel fijn.

Geweldig, discreet en supersnel!

Ik ben blij met 123 drogisterij!

Snel, makkelijk, efficient

Idem

Perfecte service

Onlangs ontving ik een bestelling die mij niet 100% beviel. Na telefonisch contact met mw Meeuwsen van 123Drogisterij.nl werd onmiddellijk een proefpakketje bezorgd dat wel voldoet aan mijn wensen.

Deze keer helaas niet discreet verzonden

De doos stond open, want het tape was naast de opening geplakt. Voor

Gewoon goed

Zoals ik gewend ben van 123..... snel zeker en duidelijk. Niet goed??terug en geld weer op de rekening

Duidelijk vlot en goed

Goede website met duidelijke informatie

Prima!!

Goede en snelle levering.

Zeer behulpzaam

meedenken, adviseren en erg klantvriendelijk! helemaal top

Goede en snelle levering!

Voor de eerste keer bij 123 drogisterij gekocht en is goed bevallen ga zeker voor een volgende keer

perfecte, vlotte afhandeling.

Een deel van de bestelling ging terug; er werd meteen iets bijbesteld. Dit werd goed geregeld en vlot afgehandeld. Dat voelt goed als klant.

Correcte aflevering, houd zich stipt aan de afspraken!!

Snel en correct

Totale bestelling zoals het hoort

Tevreden

Snelle levering. Keurig verpakt correct artikel. Geen lang verhaal nodig heel tevreden

werd op tijd geleverd

het was makkelijk bestellen en de afhandeling was correct

snel en makkelijk bestellen

En snel geleverd

Goed snel en goede service

Goed bedrijf

goede kwaliteit en snel en netjes afgeleverd

Prompte en correcte levering

zeer goed

geweldige site

snel zoals beloofd. product zoals verwacgt.

perfect

Wat een fijne webshop!!!

Vooraf telefonisch contact gehad met Suzanne, zij heeft mij vol passie voor haar werk, uitstekend geïnformeerd. Na de bestelling te hebben geplaatst, volgde er een snelle levering, welke keurig netjes was verpakt. Ik ben je zeer dankbaar en weet in het vervolg waar ik bestel, natuurlijk bij..... 123Drogisterij.nl

Supersnel en goedkoop

Ik heb ’s avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Goede waterdichte moltons voor de kinderen. Tweede keer dat ik ze bestel. Meerdere van verschillende winkels al gebruikt en dit zijn de beste, lekken nooit door.

Hooiweg 11

5165NL Waspik