Is netjes op tijd geleverd.

Vlotte correcte aflevering

Ja JaVlotte

Snel en voordelig

Goede ervaring,voordelig en vlug geleverd

prima door Susanne

Ik word iedere keer dat ik bij de 123 drogisterij bel, uiterst vriendelijk en adequaat geholpen door Susanne. Ik ben er altijd dankbaar voor want het is vaak ingewikkeld wat ik vraag

zeer goed

ebena luiers heb een paar keer kunnen ervaren ik moet zeggen zeer aangenaam om te dragen en niet lekken

Persoonlijke aandacht en advies op maat

Persoonlijke aandacht en advies op maat.

Verbandmiddelen voor mijn vrouw besteld.

Voor het eerst naast de gekregen verbandmiddelen extra voor mijn vrouw via 123Drogisterij.nl besteld, Keurig thuisbezorgd, ga hier zeker meer gebruik van maken.

super top uitstekend

helemaal top en perfect en dan al helemaal gezien ik op Malta woon.

Snelle levering. Product voldoet geheel aan mijn verwachting

Voor het eerst iets besteld. Super snelle bezorging

Goede snelle service

product voldoet aan de eisen

super snelle levering

Een goede en duidelijke website om online te kunnen bestellen!

Zeer accuraat worden de bestellingen uitgevoerd en volgens het systeem snel bij mij afgeleverd. Bij een telefonisch kontakt ook een persoonlijke benadering. Alles klantvriendelijk! Johan, 28 oktober 2019.

Fijn.produkt

Discrete en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Sinds een jaar voor mijzelf en omgeving divers items besteld. Snelheid van levering zeer correct. Een tevreden klant.

Stipt en betrouwbaar...

Tevreden over de hele lijn.

Oh, oh, die verpakking!

Alles verder prima, maar een pak Attends F6 komt in een veel grotere doos de lege ruimte opgevuld met papier. Die verpakking wordt 'discreet' genoemd. Een etiket op het pak was mij veel liever geweest, desnoods een stevige zak. Denkt men wel eens na over de overlast die al dat verpakkingsmateriaal veroorzaakt?

teleurstellend

De beschrijving komt niet overeen met het product. Het is een boxer voor incontinentie. Er is een speciaal vochtopnemend lapje ingenaaid dat niet afsluit Een ongelukje en het loopt beneden langs mijn broek, voor iedereen zichtbaar. Het is al erg genoeg, deze handicap. Dat je dan ook nog belazerd wordt door winkels met slechtgemaakte produkten, het maakt me enorm pissig.

Wederom een fijn gesprek met Susanne. Ik kom regelmatig iets bestellen, haar advies en tips zijn echt super. Een meedenkend iemand die.ook nog eens erg klantvriendelijk is. Voor onze zoon een fijn bedrijf.

Geweldig!!!

Goede service!!!

Ik heb altijd een heerlijk contact met suzanne. We zijn telefoonvriendinnen geworden . Afhandeling van mijn order is altijd perfect. Ben zeer tevreden met deze leverancier.

Tevreden over aanbod en service !

Communicatie vlot en correct !

Heel snelle correct levering

Heel goed!