Het zou gemakkelijker zijn om ook een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij het horloge te vinden.
Pluspunten
snelle,discrete levering.goede info.
Pluspunten
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, direct bevestiging per mail met post NL code om te zien wanneer bestelling komt. Meestal de volgende dag bezorgd!
VerbeterpuntenDe doos kan wat zorgvuldiger dicht gemaakt worden. Nu was bij de plakrand van de doos duidelijk te zien wat er in de doos zat.
De klant heeft een verkeerd product gekozen en de doos open gemaakt. Uit oogpunt van hygiëne nemen wij de aangebroken droge washandjes niet terug. Aangezien de klant aangaf dat ze de natte washandjes heel hard nodig had, zijn we er met de auto naartoe gegaan om haar GRATIS een voorraad natte washandjes te brengen. Dit had minstens de waarde van de doos washandjes die ze had besteld. We zeggen het niet graag zelf, maar dit vinden wij top-service. De klant denkt hier helaas anders over.
Pluspunten
Vlotte verzending.
VerbeterpuntenZo door gaan.
communicatie per email niet in orde; volgens email deel order niet direct leverbaar. Dit was niet juist; beide producten direct geleverd
Geen idee. Ik heb iets besteld, de site was erg duidelijk, de prijs alleszins redelijk en het was er de volgende dag. Ik kan niet bedenken wat er beter moet.
Pluspunten
Snelle, correcte levering.
Het kan veel goedkopper
Werd twee dagen later geleverd, zou de volgende dag binnen komen.
Deze bestelling is door ons op tijd aangeleverd bij PostNL, maar door een storing bij een distributiecentrum is hij een dag blijven staan. Heel lastig, zeker als je er speciaal voor thuis bent gebleven. De klant is met haar dochter bezig met een training waarvoor ze de bestelling nodig heeft. Dan wil je direct door en niet een dag wachten. Helaas is dit nu wel gebeurd.
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en snelle communicatie na een vraag per e-mail.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Het was goed gerzgels. Maar de track en tracé bij postnl is kl*te. Kunnen jullie niets aan doen maar vermeld er gerust bij dat het tijdvak van geen kanten klopt. Postnl kijkt hier volgens mij niet naar.
Pluspunten
Duidelijke site, eenvoudig bestellen, snelle levering. Super
VerbeterpuntenPrijzen van sommige artikelen duur
Pluspunten
De producten zijn ok. Daar gaat het niet om. Het gaat om de bezorging met Postnl.
VerbeterpuntenDe verzending. De bezorgen is zaterdag jl. VOOR DE DEUR GEWEEST, maar ik was niet thuis. Hij wilde de pakketten niet achterlaten in de winkel van de buren. WAAROM NIET?? Dan had ik de pakketten al gehad. Nu kreeg ik een niet-thuis bericht met niet-thuis code. DEZE CODE WERKTE NIET. De pakketten zijn gisteren, maandag, opnieuw bezorgd, maar ik was op mijn werk. Nu kan ik de pakketten ophalen bij een Postnl locatie tamelijk ver van mijn woning, terwijl er SCHUIN TEGENOVER MIJ IN DE STRAAT!! een Postnl locatie zit!!! Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als jullie niet zo moeilijk zouden doen over de bezorging. Ik vind dit allemaal heel heel vervelend!!!! De volgende keer wil ik dat de pakketten gewoon bij de buren bezorgd worden!!!
Heel vervelend dat het zo is gelopen. We begrijpen uw ergernis. We gaan dit met PostNL bespreken, hopelijk leidt dit tot verbetering. Het niet bezorgen bij de buren is voor de meeste van onze klanten heel belangrijk, gezien de aard van de producten. Hopelijk kunnen we in de toekomst onze klanten laten kiezen of ze dit willen. Dat is technisch helaas nog niet mogelijk.
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenTe weinig ervaring met dit bedrijf om er een oordeel over te vellen