Pluspunten
Nog niks te maken gehad met nazorg en/of garantie vandaar de NVT. Verder alleen maar prettige ervaringen tot nu toe. Ga zo door.
Verbeterpuntentot nu toe : Geen
Pluspunten
Super snelle levertijd en neutrale verpakking. Prima zo
Pluspunten
niets aan toe te voegen
Pluspunten
Product gemakkelijk te vinden op de site, duidelijke projectbeschrijving, gemakkelijke bestelprocedure, zeer snelle levering
VerbeterpuntenJammer dat bij betaling via klarna (er waren op het moment van bestellen problemen met ideal) levering bij een afhaalpunt niet mogelijk is
Dit is inderdaad jammer. KLARNA staat niet toe dat een bestelling die via KLARNA wordt betaald, naar een afhaallocatie gaat. Bij alle andere betaalmethodes is dit wel mogelijk.
Pluspunten
Na mail omdatik een klacht had heel netjes oplost echt top
Pluspunten
Zeer duidelijke website. Prima en vlotte afhandeling van jouw bestelling
Als je een proefpakket luiers aanvraagt waar 6 producten op afgebeeld staan en je krijgt er 1 voor €2 waar je vervolgens 4,95 bezorgkosten voor moet betalen omdat het in een grote doos gaat Voel je je wel een beetje genaaid
Heel vervelend dat hier verwarring over is ontstaan. We zetten in grote letters bij de proefpakketten: "Let op: wanneer u een proefpakket van bijvoorbeeld een Pants, Slip of Flex bestelt, ontvangt u 1 product." Maar helaas lezen mensen hier toch nog wel eens overheen. Plaatjes van proefpakketten met 6 stuks staan echt niet op onze website. We hebben naar aanleiding van deze beoordeling een e-mail aan de klant gestuurd met de vraag of we gratis meer proefpakketjes zullen sturen, zodat die de mogelijkheid heeft het juiste product te vinden. We hebben hier helaas niks meer op gehoord.
Pluspunten
Heel snel met leveren smiddags besteld en de volgende dag al netjes geleverd
Pluspunten
's avonds besteld en de volgende dag geleverd met Post nl. Top. Post nl blijft het beste bedrijf voor pakketjes. Ik heb jullie hierop uitgekozen. Met andere bedrijven zoals DHL heb ik nl slechte ervaringen. Zij houden zich vaak niet aan de toegezegde tijdsafspraken.
VerbeterpuntenHou dit vol!
Pluspunten
ruim assortiment tegen een scherpe prijs & prompte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ik heb mijn bestelling altijd de dag er op binnen dus eigenlijk dik te vrede
Pluspunten
Ik heb hulpmiddel gekocht voor mijn ouders. en ik kan niet oordelen over kwaliteit. bezorging was heel snel met heel goed prijs. top en succes.
Pluspunten
prima bedrijf
Verbeterpuntennvt