Pluspunten
Snelle,Goede en vriendelijke service +punt ivm betaling kan niet via mobiel app het moet via een laptop. Heb ik ingesproken en ben snel terug gebeld daarna kon ik de bestelling op nieuw plaatsen. De volgende dag had ik het in huis. Het was niet zeker welke maat ik nodig had. Heeft Susanne mij meteen per mail bericht hoe het in zijn werking gaat.
Pluspunten
Niks op aan te merken
Pluspunten
snelle correcte levering
geen
Pluspunten
snel geleverd , wel in enorm grote doos
Verbeterpuntengeen
Positive
Eine sehr gute Präsentation und ein einfacher, schneller Bestellablauf werden von mir zu 100% als angenehm empfunden. Danke und sicher bis bald. Martin
VerbesserungspunkteAlles gut, weiter so.
Pluspunten
Snel en goed geleverd.
Pluspunten
Een zeer snelle levering
Pluspunten
eenvoudige site, makkelijk mee te werken. betaling goed geregeld en levering fantastisch. Direct weten wanneer levering is, is een pluspunt.
Verbeterpuntenniet
Waarom is seni care vochtige doekjes SENSITIVE uit de collectie??????????????
Die komen heel snel weer terug, ze waren tijdelijk niet leverbaar.