Het product werd niet afgeleverd op het bezorgadres maar bij de receptie van het flatgebouw een paar portieken verder. Wij waren overigens op dat moment thuis en ook was er was geen afleverbericht in de bus gedaan.
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenMag sneller leveren.
Deze klant heeft op 8 februari in de ochtend besteld. We hebben het pakket met Redjepakketje verstuurd en het is dezelfde dag om 18.30 uur geleverd. Binnen 10 uur was de bestelling afgeleverd. Helaas ervaart de klant dit als te lang. Wij kunnen het op dit moment echt niet sneller.
Pluspunten
Goede prijs en een correcte en snelle levering.
Pluspunten
Bestelling is netjes verwerkt, verpakt en snel bezorgd
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenMisschien de prijzen iets lager. Een pak Attends 5 XL in een andere winkel 7,-- goedkoper. Dus je moet goed kijken voor je besteld.
Pluspunten
wat er besteld was goed en vlot geleverd
geen
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen en supersnelle levering.
Verbeterpunten*
Pluspunten
Vriendelijk, voorkomend en behulpzaam
Pluspunten
Snelle levering en hoede communicatie als iets niet op voorraad is.
Pluspunten
Bedrijf waar je op aan kunt
VerbeterpuntenKoppeling maken bij bestellen met sectie hulpmiddelen.