nvt
Pluspunten
de helft goedkoper dan als je het in de apotheek haalt, snelle levering in neutrale doos.
Verbeterpuntenbij 20 euro gratis verzenden....maar als een product 9,99 euro kost en je besteld er 2 moet je verzendkosten betalen. we leven in een land waar alles afgerond wordt.... dat zou 123 drogisterij ook wel mogen doen.bij cash afrekenen zou ik nl ook 20 euro betalen. wel een min puntje
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIn het algemeen zeer prijzig. Hierdoor koop ik dus bijna altijd bij andere online bedrijven.
Pluspunten
zoals het moet zijn,proficiat doe zo verder!!
Pluspunten
Een zeer vriendelijke service met kennis van zaken.
Pluspunten
Mijn bestelling netjes en snel binnen gekregen en goed verpakt. Verder weinig met iets anders te maken gehad, dus kan ik niet over oordelen, maar ik ben erg tevreden.
Pluspunten
Zeer snelle levering en betalingsgemak!!!!!!
Pluspunten
Zeer duidelijke website; alles wordt goed uitgelegd. Als je de ene dag op tijd bestelt weet je ook zeker dat de bestelling de volgende dag wordt bezorgd. Het is ook prettig dat het pakket niet bij de buren wordt bezorgd.
Als iets niet geleverd kan worden dan niet alleen een mail sturen. Ik las de mail pas nadat de termijn verstreken was die genoemd werd om een reactie te geven. Via een SMS bericht of whatsapp zie ik dat veel eerder.
Wanneer we een product niet op voorraad hebben, sturen we per ommegaande geautomatiseerd een e-mail. Dat is binnen enkele minuten. Daarin vragen we of we vandaag nog een deel van de bestellingen moeten verzenden of dat u een of twee dagen kan wachten. In dit geval heeft u deze e-mail niet tijdig gezien. Waardoor wij u niet alvast een gedeelte van uw bestelling konden versturen. Ik begrijp dat u dit als vervelend hebt ervaren.
Pluspunten
Snel geholpen, haal altijd mijn incontinentie-producten hier.
Pluspunten
Prettige website, snelle levering
VerbeterpuntenAls het een klein pakketje is en het past door de brievenbus scheelt het een hoop verzendkosten!
We begrijpen uw reactie. Maar wanneer we een bestelling als brievenbuspakje versturen, kunnen we onze klanten geen track&trace-code sturen om het pakket te volgen. Voor u en sommige andere klanten maakt dit niet uit, maar wij willen 100% zeker weten dat een pakketje aankomt. Ook duurt de bezorging van een brievenbuspakje meestal een of twee dagen langer. Wij verzenden bestellingen boven de 20 euro gratis.
Pluspunten
Normaal al aanzienlijk goedkoper dan vergelijkbare bedrijven. Daarnaast leuke voordeelacties. Prima product. Snelle en discrete levering.
Ik vind de verzendkosten een beetje hoog, ik bestel voor 20 euro en dan is het wel veel die verzendkosten
U plaatste een bestelling voor € 19.99. Wij berekenen geen verzendkosten vanaf € 20. Ik begrijp dat dit vervelend voor u is maar ook wij moeten ergens een grens trekken.