Slogan, vandaag bestellen voor 23u30 en morgen ontvangen, klopt niet, zondag besteld en donderdag ontvangen !
De teleurstelling bij deze klant begrijpen wij. Wij balen er vreselijk van dat we deze klant in België niet volgens afspraak hebben geleverd. We hadden problemen met onze belevering en deze klant is daar de dupe van geworden. Onze excuses.
Pluspunten
Selle en deskundige verzorging
VerbeterpuntenEven navraag doen na melding dat betreffend artikel niet goed plakte nadat ik dit had aangegeven. Ze deelde mij mede dat dit bij hun niet bekend was. Niets meer vernomen over deze vraag.
Pluspunten
snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
heel snel geleverd
Verbeterpuntenjammer dat je kon kiezen voor betalen achteraf, maar er niet bij stond dat je de bestelling dan niet kreeg
Pluspunten
echt TOP
Pluspunten
Sneller reactie op order
Pluspunten
Snel en solide bedrijf
VerbeterpuntenBehouden van deze kwaliteit
Pluspunten
Snelle/correcte verwerking bestelling/levering
Pluspunten
Top bedrijf! Eerst had ik een verkeerde maat besteld, hebben ze nog voor het geleverd werd aangepast. Daarna hebben zij het verkeerde geleverd. Werd direct na gelverd. Super service! Erg vriendelijk.
Pluspunten
uitstekende levertijd
Pluspunten
De eerste bestelling is prima verlopen en het geleverde product is in orde.
VerbeterpuntenAlle administratie die gevraagd wordt is voor een particulieer wel wat veel als u toch alleen maar levert als de betaling ontvangen is.