Pluspunten
Pluspunten
Levering, en product voldoet aan verwachting. Duidelijke handleiding, hoe t product op te plakken
Pluspunten
Zie beoordeling
VerbeterpuntenDe site: Als je een eigen tekst maakt, dan zou het mooi zijn als je meteen een voorbeeld op een muur kan zien.... nog mooier is een foto uploaden waarop je je tekst zou kunnen projecteren als voorbeeld. maar dat is slechts extra service... en niet echt nodig
Pluspunten
Supersnel reactie ! Fijn contact via de mail ! Niets is teveel om te vragen ! Ook eigen ontwerpen kunt u heel goed aan dit bedrijf over laten.
VerbeterpuntenHeb ik niet !! Ik ben heel blij met mijn muursticker !! Hij is precies zoals ik hem hebben wilde .. Heb alleen maar leuke reactie's erop gehad !
Pluspunten
Goede service, ik had de verkeerde muursticker ontvangen,maar na een telefoontje werd direct een nieuwe muursticker opgestuurd.
Pluspunten
Snelle levering, goede duidelijke instructie
Pluspunten
Snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Leuke tekst
VerbeterpuntenGeen fouten maken met bestellingen
Pluspunten
Mooie teksten, kleurkeuze en grote sortering
VerbeterpuntenIn je eentje toch wel lastig om een grote tekst te plakken!
Pluspunten
Kwalitatief goed materiaal, goede beschrijving van "montage".
VerbeterpuntenOpgerold opgestuurde stoneshield, en dat zie je helaas terug op de tank. Voor 60 euro plus verzendkosten verwacht ik dat het plat, in enveloppe wordt opgestuurd, en niet zoals nu, dat er vouwtjes in het plastic zitten, die er niet uittrekken. Erg jammer. Het resultaat had dan net iets strakker/mooier geweest.
Beste Niels, Jammer dat er vouwtjes in zitten, kan je ons een foto mailen zodat wij kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen? Met vriendelijke groeten, Etienne de Zoete
Pluspunten
vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en een reactie van mijn kant dat het bestelde product echt prachtig was heb ik zelfs een bedankje voor gehad via de mail, vond ik erg positief.
Pluspunten
1) snelle levering 2) mooie sticker
Verbeterpunten1) geen reactie ontvangen n.a.v verzonden e-mail 2) er was geen plakinstructie geleverd bij de sticker. 3) ik zou graag ook grotere formaten in de standaard opgenomen zien.
Beste Samantha, Wij kunnen hier geen mail vinden. Kan je misschien even telefonisch (070 3010218) contact met ons opnemen? Met vriendelijke groeten, Etienne de Zoete
Pluspunten
Mooie teksten.
VerbeterpuntenWij kregen de sticker toegestuurd zonder de instructiematerialen erbij. Na via internet te hebben gekeken hoe het opgebracht moest worden hebben wij het muursjabloon aangebracht. Tijdens het eraf halen trokken wij onze gehele muur en verf eraf zelf de geverfde letters trokken wij mee terwijl het een goede muur is en lang geleden al met goeie latex
Beste Charlotte, Ik hoop dat je met de geboden oplossing veel plezier hebt en ben benieuwd naar je reactie. Met vriendelijke groeten, Etienne de Zoete
Pluspunten
Prima ervaringen. Ik wees hun op een foutje in een van de teksten. Had binnen een uur een vriendelijk mailtje terug met een bedankje. De bestelde tekst werd snel en goed verpakt geleverd met prima plakinstructie. Weer eens wat anders dan een poster op de muur voor een aantrekkelijke prijs!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik kan nog niet veel commentaar geven want het was mijn eerste ervaring met jullie bedrijf ,maar alles was perfect in orde . mvg