snelle en discrete levering

Snel geleverd en discreet.

Goeie producten & service

Zie titel

Super webshop

Snelle levering en kwaliteit spullen

Verkeerde product opgestuurd / geen contact

Ik heb het verkeerde product gekregen. 500gr variant besteld 100gr variant in huis gekregen. Mail gestuurd 4 dagen geleden om aan te geven dat er een fout is gemaakt, tot op heden geen reactie. Levering was wel op tijd.

Bestellen super vlot en snel geleverd (maar één ding ontbrak aan de bestelling)

Website is zeer duidelijk, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Producten voldeden aan verwachting, enkel 1 item ontbrak en zou worden nageleverd. helaas nog niet mogen ontvangen.

Opdringerig

Ik heb bekeken of ik van een Nederlandse website bestelde omdat ik geen producten uit het buitenland wil vanwege de vervuiling, na bestelling kreeg ik een bericht dat het langer ging duren omdat het uit China moest komen! Daarnaast heb ik aangegeven NIET op de hoogte gehouden te willen worden van aanbiedingen, en vervolgens krijg ik een mail 'welkom in de familie' met allerlei aanbiedingen. Mijn mail terug (niet aan een noreply- email) kwam als onbezorgbaar terug. Onzorgvuldig en niet klantvriendelijk.

Prachtig

Snel. Goed verpakt. Kwaliteit

Parfait

Malgré la période de confinement, la commande est arrivée en 3 jours en Belgique

Vlotte afhandeling en levering

Veel keuze! De afhandeling gebeurt zeer vlotjes en je kan tenminste met bancontact betalen ipv zoals op de meeste plaatsen met visa.

Snelle communicatie, zeer goede prijzen

De klantenservice is vriendelijk en reageert vrij snel. Nergens zijn de product zo laag geprijsd als hier!

Eerlijk en optijd ik ga nog veel bestellen bij jullie.

Dat het bestellen van producten heel soepel ging en heel snel.

super site

ik vind de site heel makkelijk en zeker betrouwbaar. het is ook leuk dat ze naar België verzenden.

Is goed

Die is de eerste keer dat ik wat besteld en ik moet het nog binnen gekregen. Dus kar er nog niet veel over zeggen.

Trouwe klant, toch teleurgesteld

Ik verzamel bijzondere cactee, wereldwijd. bij de laatste zending was een Cristaat vol met ongedierte (Wolluis, Dopluis). Koste mij 2 uur poetsen met een tandenborstel en moest gif inzetten. Jammer. Aanbevelen voor je collectie nee.. voor andere doeleinden moet de consument zelf maar afwegen

Snelle levering, alleen jammer dat er op de website staat dat verzending gratis boven 50 euro, maar ik moest toch verzendkosten betalen.

Geweldige service, snelle levering. Kreeg er een gratis aansteker bij en de producten doen wat het beloofd! Ga zeker vaker bij jullie bestellen en mijn vrienden ook! Wel had ik iets meer inhoud verwacht in de Alice in wonderland mix. Dit was best weinig voor de prijs die ik had betaald.

Heeel goed

Mooi

leuke winkel

producten zijn goed. en snelle en goede afhandeling van vragen.

Een teleurgestelde ervaring.

Ik had verwacht dat ik een coole trip ging hebben, met eventuele visuals. Maar heb eigenlijk niet echt een gevoel van een trip gehad. Heb het nochtans op een nuchtere maag gedaan. Had al ervaring met truffels maar had meer verwacht van deze.

Alleen jammer dat de beloofd gratis aansteker niet is meegeleverd.

Snel en goed

Een erg prettige webwinkel om iets te bestellen. De levering gaat altijd hardstikke snel, en de waren zijn zoals staat aangegeven op de website.

LekkahVlottjes

Goeie feedback indien issue, maar issue's komen raar of zelden voor.

Top smart-shop!!!!

Heb bij veel smart-shops besteld. Maar nog nooit zo een goed service gekregen dan bij dutch-smart! Zeer snelle afhandeling van bestellingen. Zeer grote voorraad van producten. Discrete verpakking. En de spaarpunten die je krijgt van bestellingen zijn ook altijd mooi, zo is mijn verzending bijna elke keer gratis. En de leuke extra die je bij elke bestelling krijgt is ook mooi mee genomen! Raad iedereen aan om bij hen te bestellen, je zal het je niet beklagen!

snelle levering en goede prijzen

snelle levering en zeer goede prijzen goede uitleg bij de producten

(te) snelle levering

Alles ging netjes en snel. Helaas wel een dag eerder verstuurd dan ik in de bestelling had aangegeven waardoor de bezorger voor een dichte deur stond. Kan gebeuren natuurlijk.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.