customer service sneller antwoorden bij fout sneller reageren
Pluspunten
Aansteker gratis, goed op de hoogte gehouden over de levering
VerbeterpuntenBezorgkosten lager cq gratis
Pluspunten
Vlot geleverd maar ik heb geen vergelijking met anderen
Verbeterpunten.?
Pluspunten
overzichtelijke webwinkel, service is duidelijk, goed en snel.
Positive
Very fast delivery and when you send email to ask something, their reply is also super fast.
Pluspunten
Heel snel Goed verpakt
VerbeterpuntenGeen ga zo door!
Aansteker zat er niet bij
Pluspunten
Top weekend er door gehad snel geleverd gop
VerbeterpuntenMe paddo's groeien niet die ei vorm met paddo's er in alle2 niet beetje jammer want heb wel eerder gekweekt ma niet met de ei vorm
Pluspunten
Gistermiddag besteld vandaag al in huis.
VerbeterpuntenJammer dat de truffels niet in het doosje zitten maar alleen het zakje. Doosje oogt betrouwbaarder nu kan het ook een ander merk zijn dan magic truffels
Pluspunten
Snelle levering.
Echt voor 1600 bestel dan ook echt de volgende dag ! Ik had hem op vrijdag besteld en kreeg hem op woensdag binnen
Beste Klant, Ten eerste bedankt voor je beoordeling, ook al is de beoordeling negatief! Helaas heb je inderdaad pech gehad en is er een vertraging geweest. Wij hopen dat je toch blij bent met de bestelde producten. Ons excuses voor de late levering! Met vriendelijke groeten, Team Dutch-smart
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
snelle levering en verwerking
Verbeterpuntenze geven een beschrijving maar je krijgt wat er oplijkt niet wat op de foto staat en er zit ook geen beschrijving bij die er wel bij hoord.
Rooseindsestraat 31
5705BP Helmond