Pluspunten
Prijs en communicatie is goed
VerbeterpuntenLevering was later dan beloofd
Pluspunten
Bedankt voor de vape, geweldig product. Ook enorm bedankt voor de grinder!!! Twee vrienden van mij gaan bij u bestellen.
VerbeterpuntenJammer van de levertijd! Wellicht een idee om een "in stock" toe te voegen op de website? Nog maals bedankt!
Pluspunten
Ik kreeg een telefoontje dat het artikel alleen verkrijgbaar was in een andere kleur ( de blauwe was echt mooier geweest ) Verder goede communicatie naar klant. Snelle levering.
VerbeterpuntenHoud de voorraad in de gaten
Pluspunten
Verbeterpunten- het bestelde product eindelijk leveren - stoppen met liegen over de levertijd
Oplossing van het probleem: Het probleem: De bestelling was niet aangekomen omdat er iets ontbrak in de adresgegevens (de klant heeft de toevoeging ''bus ...'' niet in zijn account ingevuld). Deze beste klant heeft geprobeerd ons hierover te benaderen via de mail, waarop wij geen reactie gegeven hebben. De email was helaas in de spambox terecht gekomen. Na aanleiding van een negatieve beoordeling zijn wij gaan zoeken en hebben het mailtje gelukkig kunnen vinden. Oplossing: Uiteraard hebben wij de bestelling opnieuw verzonden naar het juiste adres + een extra gift. dezelfde dag hebben wij ook het pakketje retour ontvangen. Da klant was weer tevreden en wij natuurlijk ook! Met vriendelijke groet, Team Dutch-smart
Pluspunten
Snelle en nette levering in sterke envelop.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede prijzen, leuk cadeau, gratis verzenden vanaf bepaald bedrag.
Verbeterpuntencommunicatie!! 2 X mail met vraag over bestelling verzonden, GEEN antwoord levertijd bij andere webwinkels sneller
Pluspunten
maakt een goede indruk
Verbeterpuntenik kon de vaporizer niet gebruiken, er zaten geen gaasjes bij, die moet ik apart bestellen, viel dus tegen.
Pluspunten
Goede.prijs
VerbeterpuntenEr zat bij mijn growkit niks aan informatie, leterlijk niks. Het is handig voor mensen die nog nooit een growkit hebben gehad dat er iets van informatie bij zit, al is het maar een link naar een website met info over de growkit en hoe je het moet gebruiken.
Pluspunten
Goede service en communicatie, en snel ook.
Pluspunten
Duidelijke site met prijzen.
VerbeterpuntenGeeft aan vandaag besteld morgen in huis. Deze ervaring heb ik niet.
Pluspunten
Snel geleverd zoals afgesproken. Vriendelijk aan de telefoon.
geen
Rooseindsestraat 31