Pluspunten
Pluspunten
Goede snelle levering
VerbeterpuntenIk zou er een gratis grinder bij krijgen niet meegelevert
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenBezorgtijd (laten weten dat het anders is als wat staat aangegeven)
Pluspunten
eerlijk gezegd het enige positieve vind ik dat ik mijn bestelling überhaupt gehad heb n.a.v. de werkwijze hier vind ik dat toch nog bijzonder :/
Verbeterpuntenik heb mijn product gekregen zonder verpakking dus er had van alles in kunnen zitten, geen beschrijving erbij zelfs geen factuur of pakbon gewoon het kale product... Contact gezocht per mail maar krijg geen reactie.. slechte zaak dit!
Pluspunten
Goede levering
Pluspunten
Snel makkelijk en goed
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Het is een goede vaporizer
VerbeterpuntenZe bezorgde te laat
Pluspunten
Prima klantenservice. Van tevoren heb ik gebeld, om zeker te zijn dat het product op voorraad was, aangezien ik een snelle levering wilde. Ik werd netjes te woord gestaan.
VerbeterpuntenEen verzorg instructie zou leuk zijn, al kan dit ook makkelijk gevonden worden op het wereld wijde web.
Pluspunten
Over het algemeen vlotte communicatie en levering
VerbeterpuntenProduct geleverd zonder omverpakking waarop THT datum vermeld staat in ongelabelde zakjes.
Pluspunten
snelle verzending.
Pluspunten
Mijn bezorging bezorging was snel en zonder peoblemen bezorgd
Pluspunten
Bezorging was snel, spullen voldoen 100% aan de verwachte kwaliteit
Verbeterpunten1 product was niet leverbaar en zat dus niet in mijn pakket maar ik moest zelf bellen om te vragen waarom die er niet bijzat
Pluspunten
Snelle en discrete vezorging. Kwaliteit product was goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Discreet en goede service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Good quality Happy either the package Good websiteand range of product. Will order again
VerbeterpuntenTranslation of e mail Rapidity on delivery
Rooseindsestraat 31
5705BP Helmond