Pluspunten
Supersnel, na een foutje in de bestelling gratis nazending zonder kosten. Prima service, goed bereikbaar. supersnelle levering. Helemaal top!!!
Pluspunten
Goede prijs, snel bezorgd, goede communicatie
Pluspunten
Very good service. Will definitely return.
Pluspunten
De kwaliteit is goed, samenhangend met de snelle levering.
VerbeterpuntenTot nu toe heb ik nog geen verbeterpunten gevonden. Complimenten aan jullie!
Pluspunten
ik vond de behandeling erg prettig en ik was ook blij met de discrete verpakking
Verbeterpuntenik zou erg blij zijn met de mogelijkheid om te bezorgen bij afhaalpunten zoals kialapunten.
Pluspunten
Price was ok.U messed my other. Star Gate 2.0 was missing . got 40x salvia payed for 60x... and got kanna extract without ordering it..
VerbeterpuntenBe more professional and refund when you make a mess..
Pluspunten
héél snelle levering
Verbeterpuntende 2 gekochte Hyper torch aanstekers werken na paar keer gebruiken niet meer, 2 verschillen navul bussen gekocht werkt ook niet. Aanstekers in diepvries gaat ook niet. Ready - to grow Mazatapec pado's , goede opbrengst, maar de geest verruimende eigenschappen of psychedelische effecten van vroegere paddo's is niets te merken. ook niet bij grotere inname. Post : bestelling 1 en 2 géén verzendkosten, nu ineens 10 € !
Pluspunten
Nadat ik had aangegeven dat een aansteker niet meer werkte kreeg ik zonder vragen direct een nieuwe thuisgestuurd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De goedkoopste aanbieder van de volcano in Nederland
Tablet weergave
Pluspunten
Gratis aansteker en geen verzendkosten toppie
Pluspunten
VerbeterpuntenMaten van capsules op site vermelden
Pluspunten
Duudelijke site goed verpakt verzonden
Verbeterpuntenmogelijkheid tot afhalen op postkantoor toevoegen
Pluspunten
- Snelle levering. - nazending na het melden van een kapot product.
Pluspunten
Nog geen klachten gewoon prima!
Rooseindsestraat 31
5705BP Helmond