Snelle levering en goeie kwaliteit producten

Miste alleen de aansteker

Betrouwbare webwinkel

Top zoals altijd!

Toppie en lekker snel ook

Voor herhaling vatbaar

Perfekt!

Alles prima! Perfekt immer wieder gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super snelle levering producen goed verpakt

Dit is echt een bedrijf waar u van op aan kunt goede producten en snelle levering groetjes Anthony én Nicole

Snelle levering en goed product!

De levering naar België duurde 2 dagen. De magic truffles waren van goede qualiteit en ik had een fantastische trip. Dit was mijn eerste ervaring met magic truffles en ik raad het zeker aan voor iedereen. Deze werkten zeer therapeutisch.

Altijd op tijd geleverd en veel extra's

Unieke assortiment

Ik gebruik dutch-smart al een paar jaar en ik ben blij dat ik hem ontdekt heb. Ze bieden producten aan die ik nergens in mijn directe omgeving kan vinden. De prijzen zijn aardig en door de spaarpunten kan ik soms nog best goedkoop producten bestellen.

Het werkt niet

Ik heb het flesje moonwalk genomen zoals beschreven maar het doet helemaal niks

Zeer vlotte levering!

Op dinsdagmiddag besteld, binnen 24 uur geleverd. Plus cadeautje.

Goede ervaring

Alles ging normaal zoals je het verwacht, als het niet goed was dan had je nu een lang verhaal.

Niets op aan te merken; 10/10

Supersnel geleverd, discreet én met zorg verpakt. Ik ben een tevreden klant.

Awesome

Donderdag besteld, vrijdag binnen. En perfect verpakt en perfect geregeld.

Goede service, supersnel geleverd. Wel als tip: misschien handig om de eerste keer een soort bijsluiter mee te leveren of om op de site erbij te zetten. Dosis en wat wel en niet erbij kan qua medicijnen...

Top, niks aan toe te voegen

Vlekkenloos, prima webwinkel

Moet nog uitpluizen juiste hoeveelheid

Top!!!

Snelle levering en netjes verpakt. Had nog wat vragen en van Anna kreeg ik snel en nuttige antwoorden.

Tevreden klant

Altijd een snelle afhandeling van mijn bestellingen, discreet verpakt Gangbare prijzen worden door jullie gehandteerd. En altijd een leuke sepriese en niet te vergeten het puntensysteem van Dutch Smart ! voor mij zijn jullie nummer één

Snel geleverd en goede service!

Goede prijs en extra spaarpunten, zeker aan te bevelen.

Netjes verpakt en snel verstuurd

goede aanbieding en snelle levering

wat ik al zei prima aanbieding en snelle levering in goede verpakking

Goedkoop + kwaliteit + snelle levering

Vergeleken met andere andere online smartshops vind ik dutch smart toch wel de goedkoopste en kwa kwaliteit ook in orde plus altijd snelle levering spaarpunten zijn ook ideaal en zijn bestb royaal in ook dus kortom prima winkel.

Snel geleverd growkit

De volgende dag na bestellling al in huis. Ik heb afgelopen jaar vaker hier besteld en altijd goed. Het enige wat ik jammer vind is dat ze eerst metalen paperclips gaven om de zak mee dicht te doen en nu plastic de plastic clips zijn meteen kapot gegaan. Nu afwachten op het eind resultaat.

Rooseindsestraat 31

5705BP Helmond