Betrouwbaar en snel

Levert snel de juiste spullen. Op alle bestelde items (op 1 na) stond nog een keer de gebruiksaanwijzing (handig)

prima spullen en goede service

ik heb nog maar 1 keer besteld maar ben heel tevreden

Helemaal toppie

Leuke service. Fijn spaarstelsel

Goei

Goei

Goed en snel

Snel geleverd en goed product

Goede ervaring

Toner heeft niet in mijn printer gewerkt maar na eerste contact heb ik geld snel teruggekregen. Toch goede ervaring.

Eerst stroef later goed.

Wou onder rembours bestellen,telkens lukte dit niet op een gegeven moment gebeld. Kreeg ik een aardige meid aan de lijn die het ook niet lukte. Ze nam contact op met it afdeling en later zou het gefixt zijn. Maar toen ging het nog niet. Heb toen maar gelijk betaald en heb me bestelling toen gekregen. Erg blij ermee bevalt goed,alleen jammer dat er geen extraatje of een bepaalde vorm van korting werd aangeboden ,aangezien ik meer dan 4 x gebeld heb en de nodige e mail heb verstuurd.

Prima webshop!

Prima webshop. Verstuurt goede kwalitatieve producten en de verzending is altijd prima. Alleen irriteert mij 1 ding. Jullie geven altijd aan dat er een gratis aansteker wordt geleverd. Deze wordt altijd geleverd in de kleur wit. Er staat al sinds een paar jaar (zo lang ben ik al klant) een afbeelding van een zwarte aansteker op de afrekenpagina. Ik heb hier meerdere keren de opmerking geplaatst dat ik graag een zwarte aansteker wil, maar hier wordt nooit op gereageerd. Prima dat jullie alleen witte aanstekers hebben, maar plaats dan geen afbeelding van een zwarte aansteker op jullie site. Verder heb ik meer dan lof over jullie. Ga zo door! Tim van der Lee

Snelle en goede bezorging

goede en snelle service

Vriendelijk contact met de medewerkers. TOP!

goed en snel geleverd

snelle levering 👍

Snelle afhandeling, goede kwaliteit produkt

netjes geholpen

netjes alles afgeleverd,en kwetsbare dingen supergoed verpakt,prima

snel en correct, punt

Voor mensen die verder "kijken" en de natuur diep respecteren. Aanbevolen..ja, voor kenners en mensen die zich inlezen.. Top.

Levert netjes af, zoals een bonafide webshop behoord te doen.

Over de winkel geen klachten. Echter, het gebedel om een beoordeling, is een beetje irritant. Dit verjaagd je benodigde (terugkomende) klanten, zeker, als men tevens om IP adressen gaat vragen. Bol.com doet minder moeilijk.

ze moeten nog groeien

ze moeten nog groeien de champions dus ik kan nog niks zeggen maar ze hebben alles zo te zien

Snelle levering, zelfs eerder dan aangegeven. Product is van goede kwaliteit.

ech mooi

Snelle bezorging, goede service

fbfd

fvc

Kwaliteits product, zending klein beetje te laat

De aangeboden producten zijn van kwaliteit. Snelle en vriendelijke support. Echter 6€ betaald voor een aangetekende zending die te laat en niet aangetekend werd afgeleverd. (Heeft meer te maken met de post dan de webwinkel vermoedelijk). Maar overal gezien zeker een aanrader.

Sneller geleverd dan verwacht!!

Mijn bestelling werd sneller bezorgd dan verwacht, inclusief een welkomstgeschenk!

Dutch smart zorgt altijd voor een snelle levering, zorgvuldig verpakt en steeds met een kleine gift. De kwaliteit van de producten is even wat minder geweest een tijdje geleden, maar dit is intussen weer opgelost! Top!

Rooseindsestraat 31

5705BP Helmond