Hi, Dank voor de beoordeling en toelichting. We hebben dpd een email verzonden voor de gps coordinaten , waar de chauffeur het pakket dan aangeboden zou hebben. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het naar een parcelshop gebracht wordt indien u thuis bent. Er zal aangebeld moeten worden. We gaan dit helemaal uitzoeken en zo nodig verder actie ondernemen. Ik ga er van uit dat uw volgende ervaring goed is , daar het normaliter toch goed geleverd wordt.
Hi, Dank voor de beoordeling en uitleg. Helemaal super dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor :) Bij vragen horen we graag van u. Fijne dag en veel succes verder!
Super resultaat ! Ga zo door en veel succes verder!
Hartelijk dank voor deze beoordeling! Super dat u al zoveel resultaat heeft gehaald. Ga zo door! :)
Super dat u zo goed resultaat heeft ! Ga zo door :)
Bedankt voor de beoordeling! We hebben wekelijks nieuwe aanbiedingen, als u zich abonneert op de nieuwsbrief ontvangt u ook mail als er een kortingscode beschikbaar is.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent! Wij wensen u vele succes verder met het dieet !
Hi Pedro, Dank voor de beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent :) Mocht u vragen hebben ,staan wij voor u klaar.
Hallo, Dank voor de review! Top om te horen dat u zo tevreden bent. Daar doen we het voor!
Hu Guido, Super dat u zo tevreden bent! Veel succes gewenst met het dieet. Bij vragen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.
Top dat de producten u smaken. Veel succes gewenst met het dieet!
• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina