Pluspunten
Alles snel en conform bestelling in huis, duidelijke communicatie.
Pluspunten
GOED CONTACT TUSSEN KOPER EN VERKOPER ondanks niet zoveel in voorraad toch nog redelijk snel produkten ontvangen
Verbeterpuntenmisschien iets meer stock aanleggen
Pluspunten
Erg snelle levering en vriendelijk!
Pluspunten
wat men zegt,wordt gedaan
Pluspunten
Erg snel geleverd, prima verpakt met een lekker extraatje. Ik ben er erg tevreden over!
Pluspunten
wat op voorraad is wordt direct geleverd
Bij veiligheidsoogjes vermelden of ze transparant zijn! Had retourzending gescheeld ☺️
Pluspunten
Leuke winkel en goed geholpen!
Pluspunten
Pluspunten
Goed product, snel geleverd.
VerbeterpuntenNiets op aan te merken.
Pluspunten
Ik. En algeheel tevreden.
beste, kunt u aangeven waarom of waarover u niet tevreden bent ?? groetjes monique
Pluspunten
1ste besteld en alles goed verlopen. Snel geleverd en goed kwaliteit. Site is ook goed overzichtelijk. Zeker de moeite waard om nog eens te bestellen.
Pluspunten
Een fijne winkel waar je goed en vriendelijk geholpen wordt.
Ik kan niet oordelen, want ik heb mijn bestelling van 12 mei nog steeds niet ontvangen
12 mei 2017 12:18:49|Verzonden / afgehaald Verwijder Wijzigen. sneller is volgens mij niet mogelijk ???? Klant is gemaild Created by Monique Hondebrink
Pluspunten
Netjes en stevig verpakt!
Pluspunten
Mensen die dit met veel passie en enthousiasme doen en een groot assortiment hebben!
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede