Pluspunten
Alle aankopen gekregen zoals besteld en binnen de termijn.
Pluspunten
Prima duidelijke site
VerbeterpuntenJammer dat het een week duurde dat ik de spulletjes kreeg!
Pluspunten
Heel vriendelijk en gezellige winkel . Goede zorg. Ging even mis maar perfect opgelost
Pluspunten
Duidelijke webshop vlotte levering
VerbeterpuntenDe betaling via webshop lukte de eerste keer niet. Andere dag nogmaals bestelling gedaan toen oke. Vermelden dat er btw bijkomt.
Pluspunten
Snelle leverining, prima kwaliteit
VerbeterpuntenTe veel reclame mail. Te weinig product informatie. Breedte, lengte enz bij de poppenhuis popjes.
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt. Prima kwaliteit
Pluspunten
Goede telefonische communicatie. Keurig ingepakt.
Pluspunten
Bestelling werd snel en goed afgehandeld met bevestigingen per mail. Ik had de bestelde wol snel in huis.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Tape van de verpakking zat los.
Pluspunten
alleen ervaring met de website, communicatie via e mail ; snel, duidelijk, je wordt direct op de hoogte gebracht van na leveringen.
VerbeterpuntenVan sommige miniaturen is het handig de maten te vermelden bij de produkten bv een kastje of een open haard. je hebt in een poppenhuis nl meestal beperkte ruimte. En op deze manier blijf je niet zitten met een produkt.
Pluspunten
ben voor het eerst klant maar snelle levering totaal geen problemen e n alles klopte, en lief snoepje erbij!
VerbeterpuntenGeen was perfect.
Pluspunten
Goed op internet.
VerbeterpuntenSnellere levering!
Pluspunten
Al met al was mijn bestelling een prettige/positieve ervaring. Ik kan eigenlijk niet echt zeggen waarom, maar waarschijnlijk omdat het zo lekker soepel ging. Prima.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede