Pluspunten
de levering en de info hierover is super snel en goed. de verpakking is heel zorgvuldig
Is pas mijn eerste bestelling en kan daardoor nog geen tips of verbeterpunten geven
Levertijd verbeteren
De retour procedure, artikeken waren door mij reeds teruggestuurd(verkeerde levering) toen kreeg ik een retourformulier. Hierop gereageerd via de mail helaas geen reactie.
Pluspunten
Ik heb vaker artikelen bij dit bdrijf besteld alles snel en keurig verpakt geleverd gekregen met een kleine attentie die bijgesloten zit.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten tot nu toe.
Pluspunten
Goede communicatie, bij vragen snel antwoord!
Verbeterpunten-
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat levering direct zoveel meer kost. Waarschijnlijk kunnen jullie hier niets aan doen maar het is wel jammer dat het meer dan dubbel zo duur uitkwam om tot bij mij te geraken
Pluspunten
Gezellig om er te komen.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede