beste klant, bedankt voor uw positieve beoordeling. wij werken continue in en om de webshop om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. groetjes monique
Pluspunten
breed assortiment
Verbeterpuntenlevertijd korter
Pluspunten
Zéér goed contact. Héél goede service ! Correcte en vlotte afhandeling. Pakket werd verzorgt en goed op tijd aangeboden. Waarvoor mijn dank!
VerbeterpuntenKan geen negatieve punten opnoemen.
Pluspunten
Alle lof wat mij betreft.
VerbeterpuntenGraag de bezorgkosten zo laag mogelijk. Pakjes zoveel mogelijk door de brievenbus door b.v. vacuüm te verpakken. En asjeblieft niet steeds na elke aankoop dit soort formulieren.
Pluspunten
1) Groot aanbod 2) Snelle levering
Verbeterpunten1) Bij niet alle producten staan de maten vermeld, bijvoorbeeld bij veel poppenhuismeubels 2) Vergeleken bij andere webwinkels heeft deze winkel wazige foto's van de producten
Pluspunten
zeer vriendelijk,en behulpzaam
Verbeterpuntensite op tijd aanpassen
Pluspunten
assortiment
Verbeterpuntenlevering snelheid
Pluspunten
Telefonisch goed te bereiken.
Pluspunten
Mijn pakje ontving ik incompleet maar het product werd na mijn mail direct nagestuurd.
VerbeterpuntenBestelling controleren
Pluspunten
Veel op voorraad, ruime keuze, snelle levering!
VerbeterpuntenContact via hun site is me niet gelukt, althans geen bericht terug gekregen.
Pluspunten
Heel erg snel geleverd, had dat niet verwacht.
Fotos zou beter kunnen qua kleur
Pluspunten
Alles gaat volgens afspraak
Pluspunten
Voor het eerst besteld, prima levering
Pluspunten
alles goed verpakt ontvangen.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede