beste klant, bedankt voor uw positieve beoordeling. wij werken continue in en om de webshop om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. groetjes monique
misschien betaling kunnen verrichten met Bank Contact ?
Pluspunten
Een kleur was niet op voorraad, daarover is uitstekend gecommuniceerd. De levering kwam in zijn totaliteit iets later maar wel compleet.
VerbeterpuntenDe kleuren op de site geven niet helemaal juist de werkelijkheid weer. De kleur aqua was iets groener uitgevallen.
Pluspunten
zeer snelle levering en goede kwaliteit
Verzendkosten mogen nog iets lager zijn
Pluspunten
snel vlot goed!
Verbeterpuntenmaatvoering product was een gok
Pluspunten
Snelle afhandeling en ik had het product een dag later in huis.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten of tips voor dit bedrijf. Was er voor de eerste keer zeer te spreken over.
Pluspunten
Goed product, goede prijs en snelle service
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Eerlijke verzendkosten per gewicht en niet een hoog vast bedrag voor iets kleins.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles verloopt op rolletjes, niets over te klagen.
VerbeterpuntenOndanks dat de afspraak minstens 7 dagen is na betaling, vind ik het toch lang duren. Als je iets besteld wil je het ook graag snel in huis hebben.
beste klant, bedankt voor uw positieve beoordeling. wij werken continue in en om de webshop om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. op de site wordt bij bestellen vooraf aangegeven wat de levertijd is, groetjes monique
Pluspunten
Snelle levering toppie
Pluspunten
Correcte bestelling en afhandeling
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede