Pluspunten
er zat een lekker snoepje bij onze kleine bestelling
Verbeterpuntenkleine zending misschien in bubbelplastic envelloppen
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. bubbelenvelop hebben we voorheen gehad was geen optie ivm breuk. groetjes monique
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
Pluspunten
Zeer snelle reactie en bezorging. Producten worden goed en netjes verpakt geleverd. Zal het zeker aanbevelen aan anderen.
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering
Verbeterpuntenn.v.t.
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
Vind het jammer dat achteraf de btw er nog eens bijkomt. Er zat een attentie in bij het pakketje in dit geval een snoepje vind ik niet gepast, beter een klein artikel iets wat met hobby te maken heeft.
Al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW. Nergens komt nog appart BTW bij.We vinden het jammer dat u onze attentie niet kunt waarderen.
Pluspunten
Een vlotte levering en gemakkelijke afhandeling van bestelling. Verder ook veel keuze in benodigdheden! Doe zo verder en ik zal hier zeker terug een bestelling plaatsen en deze site aanraden voor andere mensen! Groeten
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
Pluspunten
Keurig verzonden
VerbeterpuntenZorg ervoor dat er maar een factuur verzonden wordt en niet meerdere met verschillende bedragen.
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
Pluspunten
Zeer goed en betrouwbaar. Kreeg telefoontje voor een artikel wat niet leverbaar was. En ze had me een goeie alternatief verstuurt. Zeer tevreden over hun snelheid.
VerbeterpuntenGa zo door top hoe snel jullie werken.
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
Pluspunten
Een snelle reactie en levering. Erg netjes verpakt en verzonden. Na een reactie van mij over de ontvangst een zeer vriendelijk en persoonlijk antwoord.
Verbeterpuntenn.v.t want daar ken ik het bedrijf nog niet goed genoeg voor
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
Pluspunten
Wist niet dat mijn pc op het punt van overlijden stond, daardoor waren de gegevens niet goed door gekomen. Maar ik werd netjes opgebeld door de hobbyboutiqu, en konden we telefonisch alles regelen. Perfect en goedspeurwerk Bedankt
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
communicatie kan verbeterd worden. b.v.als de bestelling om het een of ander langer duurt. nabestellingen duren ook wel lang. moet nog steeds 1 artikel ontvangen.
beste, bedankt voor uw beoordeling over ons bedrijf. via de mail wordt iedereen netjes op de hoogte gehouden wat betreft de status en of telefonisch benadert door ons met een oplossing. groetjes monique
Pluspunten
snelheid, prijs, voorraad/leverbaarheid
Verbeterpuntendiversiteit van de producten (bijv. dierenneuzen: alleen zwart en huidskleur leverbaar, geen roze)
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. ook roze, rode, bruine, gele, rode, groene en blauwe neuzen hebben wij op onze site staan groetjes monique
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
Reageren op mail na een bestelling als er iets niet goed is gegaan.
he Joyce, wat is er mis gegaan dan met je bestelling ???? volgens mij heb je netjes bericht gehad over de mail zoals altijd . groetjes monique
Pluspunten
zeer leuke spulletjes
Verbeterpuntenvlugger antwoorden op vragen van klanten
beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. meestal binnen een dag hoort u van ons. groetjes monique
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede