beste, bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf. groetjes monique
Pluspunten
Na mijn telefoontje kwam ineens een gedeelte van mijn bestelling !
VerbeterpuntenDe klant op de hoogte houden van hun bestelling, wacht nu 2 weken op een nabestelling.Weet niet wanneer en of ik mijn bestelling krijg. Klanten betalen wel gelijk en willen weten hoe of wat er gebeurt met hun bestelling ! Even aangeven wanneer u de bestelling verwacht, het wachten is niet zo erg maar het niets horen wel.
beste, wij hebben u wel degelijk op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. zelf gaf u aan dat deze mail in de spam was beland. hier kan ik ook niks aan doen. en als iets er niet is bij de leverancier tja dan duurt het iets langer maar ook hierover netjes een mail gehad van ons met wat u wou wachten of geld retour.
Pluspunten
Snelle levering, betaalbare prijzen. Redelijke bijdrage verzendkosten
bedankt voor uw beoordeling van ons bedrijf. wij stellen dit erg op prijs. groetjes monique
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, netjes verpakt en nette verzendkosten.
Pluspunten
heel erg blij verrrast over de fantastische collectie veiligheidsogen !!! grote maten èn kikkerogen ! alle kleuren van de regenboog! ik had dit bedrijf veel eerder moeten ontdekken, had 6 weken zoeken gescheeld.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Heel vriendelijk en snelle service
- een status update/ maitlje wanneer je het pakketje verzonden is.
Pluspunten
Persoonlijk contact alternatieven
VerbeterpuntenNieuwe we pagina nog niet echt een verbetering
Pluspunten
Goede kwaliteit producten, kon haast niet wachten om alles te ontvangen. Heel erg bedankt en tot ziens:-)
Levertijd van 1 week wel wat lang
Pluspunten
Zie hier boven
Pluspunten
Groot en divers aanbod Overzichtelijke, snelle en gebruiksvriendelijke website
VerbeterpuntenVermelding afmetingen bij meubeltjes poppenhuizen zou handig zijn Informatie over levertijden
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede