Het is lastig om op de site een goed beeld te krijgen van wat ik precies bestel. Ook de inschatting van de kleur is niet makkelijk. Eerder heeft dat wel een geleid tot een teleurstelling, maar deze keer niet.
bedankt voor uw beoordeling. groetjes monique
Pluspunten
Ik vond het heel fijn dat ik hier ook een kleine hoeveelheid kon bestellen, bij veel webshops moet je verpakkingen van 10 of meer afnemen. Ook was ik erg blij met het grote aanbod. Ik bestel zeker nog eens!
bedankt voor uw beoordeling. groetjes monique
Pluspunten
Snelle afhandeling
Verbeterpuntengeen
bedankt voor uw beoordeling. groetjes monique
Pluspunten
Werken mee aan oplossingen
VerbeterpuntenErbij vermelden op de webshop of artikelen voorradig zijn ,en/of het aantal wat er nog op voorraad is. Afwezigheid bijvoorbeeld vakantie etc. vermelden
bedankt voor uw beoordeling. artikelen worden altijd aangegeven hoeveel in voorraad. als er niets staat betekent dat beperkt op voorraad. en onze vakantie staat op iedere pagina van de webshop boven in knal rood vermeld. groetjes Monique.
bedankt voor uw beoordeling. groetjes monique
Pluspunten
Fysieke winkel en contact met winkelier mogelijk.
VerbeterpuntenOp de site duidelijker aangeven wat de verzend (of leverings)termijn is.
bedankt voor uw beoordeling. groetjes monique
Pluspunten
Perfecte comunicatie. Problemen snel en goed opgelost
Verbeterpuntengeen
bedankt voor uw beoordeling. groetjes monique
Pluspunten
Denkt met je mee als iets toch niet besteld kan worden.
bedankt voor uw beoordeling. groetjes monique
Pluspunten
goede site snelle levering, kortom goed
bedankt voor uw beoordeling. groetjes monique
Pluspunten
duidelijk overzicht van artikelen, snelle levering, ruime sortering.
zou niet weten
bedankt voor uw beoordeling. groetjes monique
Pluspunten
Mijn eerste bestelling verliep vlekkeloos en ik ben hier heel tevreden over. De tweede keer waren de verzendkosten beduidend hoger, terwijl de hoeveelheid hetzelfde was, dus heb ik de poppenoogjes elders besteld. Jammer.
beste, het verzendtarief is voor hetzelfde gewicht altijd gelijk bij ons. maar had ons dan even gebeld om te kijken wat er aan de hand is. jammer dat ik het nu hier lees. groetjes Monique.
beste, de dag dat de betaling heeft plaats gevonden is de bestelling ook verzonden. volgens mij is sneller niet mogelijk. vr groet monique
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede