bedankt voor uw positieve beoordeling . vr groet monique
Pluspunten
Ik heb nog maar 1 keer een bestelling gedaan, dus veel ervaring heb ik nog niet met Hobbyboutique Monique, maar deze ene keer zal zeker een vervolg krijgen want alles is perfect gelopen.
bedankt voor uw positieve beoordeling . vr groet monique
Pluspunten
zeer snelle levering
bedankt voor uw positieve beoordeling . vr groet monique
Pluspunten
Snelle actie, en reactie, pakket erg vlot ontvangen, Geen klachten
Verbeterpuntendit ogenblik geen
bedankt voor uw beoordeling.jammer dat u de kwaliteit en de prijs slecht vind terwijl u aangeeft erg tevreden te zijn en geen klachten heeft.groeten Monique.
Pluspunten
Alles verloopt prima. Super!
bedankt voor uw positieve beoordeling over ons.groetjes monique
de nalevering is nog niet gebeurd.
bedankt voor uw positieve beoordeling over ons.groetjes monique
Pluspunten
Gewoon kwaliteit wat geleverd wordt
bedankt voor uw positieve beoordeling over ons.groetjes monique
De oogjes die ik had ontvangen waren 3,5 cm. Ik had voor 2 cm gekozen. Dat het niet helemaal goed ging is mij duidelijk, waarom is me niet duidelijk, omdat ik pas in tweede instantie de maat kon veranderen en toch de grote ogen heb ontvangen. Wellicht is de bestelling wel goed gegaan maar zit er onduidelijkheid in de site.
beste,waarom heeft u niet even contact met ons op genomen voor een passende oplossing . jammer het hier te lezen.3.5 mm ogen hebben wij helaas niet in ons assortiment.bedankt voor uw positieve beoordeling over ons.groetjes monique
Pluspunten
snelle levering,redelijke prijzen
bedankt voor uw positieve beoordeling over ons.groetjes monique
Pluspunten
Snelle levering , netjes verzonden .
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede