Pluspunten
Snelle levering en allemaal goed verpakt.
Pluspunten
Netjes verpakt, duidelijke bon, snelle levering.
VerbeterpuntenBij verschillende kleine onderdelen (oogjes, neuzen) zou het makkelijk zijn als de maten op het zakje staan. Nu moet ik het zelf uit gaan zoeken.
beste, dit is helaas voor ons onmogelijk ivm de vele bestellingen per dag. wij verpakken alles al apart per maat en per kleur om het zo makkelijk mogelijk voor jullie te maken. vr groet monique
Pluspunten
Supersnel geleverd en ook nog eens zeer tevreden over het geleverde.
Pluspunten
Zeer groot assortiment!
Verbeterpunten- al is er al heel veel aan gedaan, zou het super zijn als er op de site nog betere foto's komen van de producten. 't Is een site met heel veel producten ik denk dat er meer uitgehaald kan worden en nog succesvoller kan worden dan nu.
beste,bedankt voor je reactie.misschien in de toekomst eens naar kijken maar met zo veel producten haast niet mogelijk.de meeste worden wel in een foto studio gemaakt.groetjes monique
Pluspunten
evengoed snel bezorgd ondanks vakantie
Pluspunten
alles is prima in orde
Verbeterpuntengeen, is prima in orde
Pluspunten
Veel keus
VerbeterpuntenSommige producten zijn moeilijk te vinden. De indeling van de producten zijn niet heel logisch. Het was lastig om kleine zwarte glimmende oogjes te vinden. (Die voor de mini-hondjes)
beste, alle producten voor mini hondjes staat in een aparte rubriek voor mini hondjes haken. van pakketjes tot alle losse onderdelen en oogjes in alle maten en kleuren met neusjes erbij. vr groet monique
Pluspunten
Pluspunten
Als je poppenogen 's morgens bestelt heb je ze de volgende dag in huis.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het was de eerste keer dat ik bij hobbyboutique Monique een bestelling heb geplaatst, ben er zeer tevreden over, proffesioneel, snel en net verloop van de bestelling! Ga zo door! Met vriendelijke groet E.Helmons
beste, bedankt voor uw reactie en vertrouwen in ons. met vr groet monique
Pluspunten
Pluspunten
Grote keuze en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heb al vaker besteld bij Monique, de leveringen zijn altijd even vlot en komen in een prachtige en stevige kartonnen verpakking. Bovendien kun je hier punten sparen.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede