PORTOKOSTEN BETALEN OOK BIJ EEN HOOG BESTELD BEDRAG. LEVERING KAN SNELLER PRODUCTENDUURDER TEN OPZICHTE VAN ANDERE WEBWINEL
beste klant, wij hebben dit inmiddels aangepast en boven de 100,00 euro is vanaf heden franco thuis. met vr groet monique
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Goed verpakt
Pluspunten
Pluspunten
Goed gauw vriendelijk mailtje voor je het weet heb je het in huis. En wat belangrijk is goed verpakt want de post is nog al wild.
VerbeterpuntenOp dit moment heb ik die niet.
Pluspunten
Snelle levertijd, netjes verpakt
VerbeterpuntenBij mijn tweede bestelling werd een ander model geleverd bij hetzelfde bestelnummer
Pluspunten
mooie spullen
Verbeterpuntenportkosten wat goedkoper doen voor belgie
Pluspunten
Grote keuze in materialen, producten. De klantgerichte service.
Pluspunten
Zeer snelle en nette service en veel keus.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle goede service
VerbeterpuntenWebsite kan wat overzichtelijker
Pluspunten
Veel uitzoek, snelle aflevering
VerbeterpuntenIets duidelijker foto \\`s op de site
Pluspunten
Snelheid van leveren. Duidelijke website.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Ze hebben heel snel het pakket gestuurd. Toen het bleek dat er een vergissing met een van de artikelen was hebben ze het snel en volledig opgelost. Ik zou zeker nog een keer iets bij Hobbyboutique Monique bestellen.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede