Pluspunten
Heel vriendelijk, behulpzaam en geduldig
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Duidelijke site, redelijke prijzen, snelle levering
Pluspunten
Snel en correct!
Pluspunten
Heel erg behulpzaam bij het uitzoeken van produkten. Altijd even vriendelijk. bestellingen via internet snel geleverd. Hele fijne zaak, een aanrader voor hobbyisten.
Pluspunten
Erg fijne winkel, snelle en goede verzending.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goed assortiment
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service, veel keuze in producten.
Pluspunten
ik bestel altijd via internet en dat is me prima bevallen.
Pluspunten
de nazorg of garantie heb ik niet nodig gehad maar ik heb het vertrouwen dat dat ook goed zit, verder zijn ze snel met reageren en leveren en hebben een groot assortiment voor van alles wat. ik als beginnend pph. fan heb veel aan ze.
Verbeterpuntenopletten of leveringen niet naar rook ruiken, is niet zo fris.
beste, bedankt voor uw beoordeling. u geeft aan dat de leveringen naar rook ruiken. dit is niet iets wat bij ons weg komt bij ons op het bedrijf werkt zelfs niemand die rookt.het is dus onmogelijk dat het bij ons wegkomt. met vr groet monique
Het betalen via paypal werkt niet. Zou handiger zijn als het via internetbankieren kan.
Het enige nadeel vind ik dat je materiaal dat je overhoudt (hele bollen wol, bijvoorbeeld) niet kunt teruggeven. Omgekeerd geldt dat als je net 1 bolletje tekortkomt, dat dan een duur bolletje wordt. Ik begrijp dat e.e.a. logistiek niet anders kan, maar jammer is het wel.
Pluspunten
snelle levertijd (ook voorBelgië) groot aanbod
Verbeterpuntendit was mijn eerste bestelling, maar voorlopig geen.
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snelle en correcte levering!
VerbeterpuntenNee
Burg M van Veenlaan 116