Pluspunten
groot assortiment, overzichtelijk,snelle levering, zo weinig mogelijk extra verzenkosten
Pluspunten
Duidelijkheid, correcte afhandeling van de bestelling. Goede opvolging van de berschillende stappen.
Pluspunten
snellae levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
vriendelijkheid en tot nu toe geen moeite teveel om een klacht te verhelpen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Levering was zeer snel , zelfs voor belgië
Verbeterpuntenals het kan meer inhoud tonen bij de boekenkeuze oa: bv.boekjes met meer hondjes haken en nog andere boekjes om te zien of de inhoud intersant is om te kopen ja het is maar een voorstel al gezien op andere site`s
Pluspunten
lekker makkelijk om alles te kunnen bestellen bij hobbyboetique monique, wat of je nodig hebt. ik kom zeker nog eens terug!
Pluspunten
Keurig netjes allemaal. Een aanrader! Als ik nog eens iets nodig heb, kom ik beslist terug.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
grote collectie vaste verzendkosten
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snel geleverd en netjes verpakt, een aanrader!
Pluspunten
Verkopen artikelen die op weinig plaatsen verkrijgbaar zijn voor een schappelijke prijs.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
producten worden netjes verstuurd, en de soorten ( in dit geval neusjes en oogjes) worden netjes appart verpakt geleverd, dus niet zelf thuis nog uitzoeken.
Verbeterpuntenop de site zie je de kunstof oogjes erg goed, ik heb dus 9 mm bruine oogjes besteld. je ziet duidelijk een bruin oog met een zwarte pupil. in werkelijkheid zie je bijna geen verschil met het hele zwarte oogje.. erg jammer.. dat zou duidelijker vermeld kunnen zijn op de site..
Pluspunten
Grote sortering, keurige en snelle aflevering. Wat wil je nog meer!!
VerbeterpuntenNee, ik heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Ikzelf heb zeer goede ervaring met de hobbyboutique en men handelt e.e.a. keurig af. Service helemaal top !
VerbeterpuntenLaatst wilde ik van de kralenboutique e.e.a. bestellen, maar door het assortiment lukte het mij niet alles bij elkaar te krijgen en moest ik helaas elders mijn bestelling plaatsen die ik Monique heel graag gegund had !!
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Heel goed ook aan telefoon erg vriendelijk nemen alle tijd voor vragen en uitleg,niks is ze teveel blijven net zolang praten als nodig is. Ook de verzending van de spullen erg verzorgt. Blijf ook graag klant van ze en zal het ook zeker doorvertellen aan andere en ze zeker aanbevelen.
VerbeterpuntenNee dat zou ik niet weten,want ik vindt ze geweldig.
Pluspunten
heel vriendelijk en alles keurig op tijd bij je thuis en als er wat is word het snel op gelost ga zo daar
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede