leuke spullen en fijne afhandeling

Op de website was nog niet alles duidelijk voor me, maar mijn vraag werd goed beantwoord en toen kon ik gaan bestellen. Nu helemaal tevreden.

Goede service!

Het duurde wat langer omdat een paar producten nabesteld moesten worden. Maar daar kreeg ik netjes een persoonlijk bericht over. Daarna alles in 1 keer ontvangen, precies wat ik besteld en verwacht had.

Altijd goede service..

Goede service Klantvriendelijk

Alles vlot geregeld

Inhoud goed postbezorging slecht

Het pakket was achtergelaten aan mijn voordeur(straatkant). Gelukkig lag het er nog als ik thuis kwam. Pakket was nat. Inhoud heel tevreden van. Mvg

Heel attent en vlot .

Snel geholpen ook al had ik een kleine bestelling. Aardig in het telefonisch contact. Zorgvuldig ingepakt.

Alles komt keurig verxorgt en verpakt binnen.

Pakjes zien er verzorgd uit en de inhoud voldoet aan mijn verwachtingen. Er staat keurig bij dat het 3 weken kan duren voordat het pakje komt en dat maakt mij als starter van een poppenhuis wat ongeduldig.

Snelle service als er iets fout is gegaan

Goed en snel geleverd

Mijn bestelling kreeg ik snel geleverd, alles goed verzorgd. Zeer tevreden.

goed geregeld

Goed verzorgd Chapeaux!!!

Ik ben een tevreden klant

Mooie spullen en snelle levering

Eevring is goed

Prima ervaring .

Prima ervaring . Ik ontving helaas een beschadigd meubeltje , maar ben zeer tevreden hoe dit opgelost is door Monique. nieuw meubeltje onbeschadigd ontvangen , andere gaat portovrij retour.

Snelle levering had alles binnen 2 dgn in huis

Ik had lampjes besteld. Tussendoor.nog iets per mail gevraagd snelle reactie snel geleverd

Mijn bestelling onbeschadigd en vlot geleverd.

Mijn bestelling onbeschadigd en vlot geleverd.

hele snelle levering

zeer goed

Wat ik besteld heb voldeed aan verwachting ook snel geleverd Ben heel tevreden

Correct en snel geleverd

Mooi product

prima website

snelle afhandeling/bezorging van een bestelling

Zeer professioneel

Altijd uptodate. En hele leuke artikelen!

Fijne service, snelle levering en prima assortiment

X

X

prima verpakt, nette levering

Betrouwbaar en levert zoals verwacht

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede