Laden reviews...
120 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een overwegend positieve indruk: snelle levering, goede verpakking en duidelijke communicatie staan centraal. Klanten prijzen het ruime assortiment en de betrouwbaarheid van verzending. Ook wordt de klantenservice genoemd als vriendelijk en behulpzaam. De algehele ervaring wordt als positief beoordeeld.
Altyd in orde...
5 February 2026
K.H.M.
Delft
Snel en goed pakket heb ik ontvangen dus aanrader
29 January 2026
Hilly
Appelscha
Veel keuze, regelmatig kortingen. Een aanrader voor poppenhuisliefhebbers. Heel goede communicatie en vriendelijk personeel.
29 January 2026
frieda
België
Ik kan de leukste dingen bij Monique kopen en ze zijn aan de telefoon hartstikke aardig en denken echt met je mee. Super lieve mensen zijn ze en je krijgt ze snel aan de telefoon en komen hún afspraken altijd na.
27 January 2026
Ellen
Amsterdam
25 January 2026
Marja
Nieuwerkerk
Heel uitgebreid assortiment en kwalitatieve producten. Uitstekende klantenservice!
21 January 2026
jill
Lembeke
Snel reactie én bestelling; er werd ook met mij meegedacht, prima!!!
18 January 2026
jolien
Vijfhuizen
Een leuke winkel voor de hobbyist. De dames fungeren als goede gastvrouwen. Ik ben blij dat ik online kan bestellen aangezien ik niet elke dag in Enschede kan zijn, ook al is Oldenzaal niet al te ver.
17 January 2026
Gerda
Oldenzaal
Voor tweede keer iets besteld en wederom een vlotte afhandeling van mijn bestelling.
5 January 2026
Simone
Apeldoorn
Ik ben ontzettend tevreden over deze hobbywinkel! Ondanks de drukte rond de kerstdagen hebben ze mijn bestelling razendsnel verwerkt en geleverd. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en ik voelde me echt als klant gewaardeerd. Het assortiment is top en de service nog beter – klantgericht, efficiënt en met oog voor detail. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!
27 December 2025
Fabienne
Buren
Ik heb alleen maar positieve verhalen over Monique en ze denkt met je mee en je krijgt altijd een lekker snoepje. Echt erg attent en zorgzaam is Monique.
20 December 2025
Ellen
Amsterdam
Alles ging goed prima naar wens verlopen.
18 December 2025
Goysens
Hulshout België
Ik heb mooie wol gekocht in de Black friday actie en die was door de drukte uitverkocht maar na een weekje al weer nageleverd. Super service
17 December 2025
Ada
Enschede
Mooi gevarieerd aanbod en het wordt keurig verzorgd verstuurd
11 December 2025
M.
Amstelveen
Veel keuze, vlotte verzending en goed verpakt.
10 December 2025
Frieda
rumst
Ik ben niet heel tevreden. Ik heb een bestelling gedaan voor 180 euro en 80 euro wel netjes gecrediteerd gekregen omdat spullen niet leverbaar waren, maar dit is al de 2e keer en het gaat niet om 1 artikel.
10 December 2025
Joke
Wageningen
Overzichtelijk zoeken op de website, waarna snel volgens de voorwaarden afgeleverd. Goed verpakt.
6 December 2025
Kees
Den Haag
Voldoet volledig aan onze verwachtingen
6 December 2025
Willy
Roeselare
Goed op de hoogte gehouden over voortgang order via e mail.
3 December 2025
Michiel
Weesp
x
3 December 2025
Serge
St-Niklaas
Duidelijke en volledige site, grote sortering. Redelijk snelle bezorging.
1 December 2025
jose
Lisse
Het wordt snel bezorgd. Alleen ging het bij ons een beetje mis, manlief miste de bezorger net te laat!
24 November 2025
hanneke
Spijkenisse
Klantvriendeklijk en snelle behandeling, zowel qua levering als infoverstrekking
Eric
Almere
Mooie uitgebreide site in keuze aan poppenhuis spullen, ook wel erg prijzig. Levering geschiedt snel. Maar veel niet op voorraad of lange levertijd. Wat het maakt dat ik niet gauw hier bestel.
Nicole
BRUNSSUM
Het is altijd goed en netjes verpakt
Bert
Eindhoven