Nvt

Tevreden

Tevreden en verzorgd

Super om hier te shoppen

Alles wat ik nodig heb hier te vinden

Kwaliteitsproducten en snelle levering

Mijn bestelde producten werden snel en goed verpakt geleverd.

Super fijne webwinkel.

Gave spullen voor je poppenhuis, mooie kwaliteit en veel keus.

prima hobby shop

kwaliteit en service

zoals steeds kwaliteitsvolle producten ! In dien een artikel niet meer voorradig is , krijg je meteen het het betaalde bedrag teruggestort. Ook steeds zeer zorgvuldige verpakking van meestal kwetsbare artikelen.

Leuke webwinkel met ruime keuze

Snel gevonden wat ik wilde hebben, ruime keuze en overzichtelijk. Service is ook perfect.

Unieke collectie!

Wij waarderen de klassieke meubels en accessoires voor het poppenhuis!

Stipte levering

Ik kijk altijd uit naar de levering, wordt altijd stipt uitgevoerd.

Prima. Wel even gewacht voor bestelling er was.

Prima. Moest wel even wachten voordat bestelling er was.

Heb telefonisch contact ze zijn zeer vriendelijk en ook word alles heel goed verpakt !!

Vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, pakketje snel verzonden en erg leuk verpakt.

Komt altijd keurig ingepakt en op tijd aan.

Ik koop al enkele jaren de ogen hier. Bevalt prime ogen zijn van zeer goede kwaliteit.

Zeer positief

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst. Overleg gehad en de juiste bestelling gedaan. Het geld was snel weer teruggestort op mijn rekening. Alles zeer correct afgehandeld!

Goede producten en snel geleverd

Mooie keuze uit verschillende ogen

Snel

Snelle levering en netjes verpakt.

Klantvriendelijk, behulpzaam, en meestal vlot

Ik heb al jaren ervaring met deze winkel en zal deze ook aanbevelen indien iemand iets nodig heeft

UITSTEKEND

ALs ik naar iets opzoek ben voor mijn hobby met de poppenhuizen die ik heb dan vindt ik het meestal hier.( bezit 3 Victoriaanse Marmod huizen , 1 Victoriaans ingericht 1 met Paddington en de familie Brown, en 1 met Mary Poppins .) Keurig verzorgd verzonden , en af en toe leuke aanbiedingen en korting. Kortom deze winkel heeft bijna voor ieder zijn hobby wel iets . zou zeggen neem er ook eens een kijkje op de website .

Zorgvuldig

Goed Verpakt houd je op de hoogte als bestelling vertraagt omdat het uit het buitenland komt

Super service

Snelle service en levering

Alles keurig verzorgd ik ben zeer te vreden

Super leuke winkel.

Mooie spulletjes voor je poppenhuis. Ik heb er al verschillende dingen besteld. Veel keus, wat je nodig hebt dat heeft ze. Super fijn!

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede