Heb al vele dingen besteld,kwaliteit,hoop ooit es naar Enschede te gaan schijnt meer te koop te zijn,echt een ouderwetse winkel die denk ik op creatief gebied alles heeft.
Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen ons uiterste best alles goed te laten verlopen. Mocht u toch ergens tegenaan lopen laat het ons dan weten. Hiermee kunnen wij weer werken aan nog meer comfort omtrent onze webshop. Groetjes Monique
Ik had iets besteld maar de levertijd was langer dan gepland. Ik werd keurig via een telefoontje op de hoogte gebracht. Wat later ben ik naar de winkel gereden en heb ik mijn bestelling geannuleerd en ter plekke wat andere spullen gekocht. Dit werd netjes verrekend met mijn bestelling. Wat een heerlijke winkel en de twee dames die er werken zijn zo vriendelijk en kunnen je heel goed adviseren.
Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen ons uiterste best alles goed te laten verlopen. Mocht u toch ergens tegenaan lopen laat het ons dan weten. Hiermee kunnen wij weer werken aan nog meer comfort omtrent onze webshop. fijn te horen dat de dames hun kennis en vriendelijkheid goed overbrengen. Groetjes Monique
Zeer snelle reactie en ontvangst! Top!
Bij de bestelling was iets niet goed gegaan. Na een berichtje hadden ze het nagekeken en mijn bestelling werd meteen verzonden.
Zo fijn om bij Monique te bestellen. Er is genoeg keus en altijd een snelle levering. Ook is er indien nodig persoonlijk contact. Dat vind ik erg fijn.
Snelle levering, keurig verpakt met een persoonlijk tintje!
Zeer tevreden over de geleverde materialen
x
Top service!
Doet wat beloofd word.
Snelle levering als artikelen op voorraad zijn. Als artikelen besteld moeten worden staat dit ook duidelijk op de website aangeven. Meestal is de levering van artikelen die niet op voorraad zijn sneller dan vermeld. Het leuke is dat hierdoor heel veel artikelen van Dolls House Emporium geleverd kunnen worden en dat is fijn als je net dat speciale item zoekt voor je poppenhuis of roombox.
gemakkelijk te bestellen en snel geleverd bij sommige leveranciers kan het toch simpel
Bij Hobbyboutique Monique koop je altijd heel goede producten. De leveringen werden snel afgewerkt en verzonden. Ik kan deze winkel voor 100 %aanbevelen.
Keurig verzorgd en leuk verpakt!
Meerdere dingen besteld.
Altijd klantvriendelijk en goede service!
Ruime voorraad, goede kwaliteit en tijdige en zorgvuldige levering.
Snelle en goede service
Ik had 4 mini spulletjes nodig en zij hadden alles op voorraad en snel leverbaar. De spulletjes waren, zoals op de foto's die op de site staan. Ook werd het goed verpakt geleverd. De site is erg overzichtelijk met goede foto's en omschrijving waardoor het bestellen heel makkelijk is.
Mooie spullen en snel geleverd. Alles keurig en perfecte service bij een klein defect of beschadigingen.
Zie bovenstaande tekst!
voor herhaling vatbaar!
Na bestellen snel ontvangen en keurig verpakt
Hele duidelijke en goede website. Grote collectie artikelen en een goede en snelle service. Heel fijn. Blij met deze leuke winkel!
Dat het super snel geleverd werd.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede