Uitstekende service

Vriendelijk en snel

Grote keuze, goede prijs, snelle verzending

In België is niet veel te vinden op hobbygebied, dus een winkel als Hobbyboutique Monique biedt een ruim assortiment poppenhuisgerief voor een goede prijs. Als de items voorradig zijn is er een snelle verzending, anders moet men iets langer wachten

Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Hobbyboutique Monique en ben elke keer zeer tevreden. Er is ruime keuze en de aangegeven levertijd klopt en je wordt hierover continu geïnformeerd. De producten worden zorgvuldig verpakt, zodat het niet kan beschadigen.

super

het poppenhuis wat ik bestelt heb is mooi afgewerkt ziet er goed uit ben heel tevreden

Prima. Snelle levering.

Goede producten. Kan de vloer goed op maat maken. Kleuren zijn zoals op de foto’s.

Items erg mooi en realistisch.

Snelle levering , netjes ingepakt.

erg late verzending

ik kreeg de indruk dat het nooit zou worden afgeleverd.

Duurt lang

Bestelling duurt lang , en op email geen reactie, 2 paar poppenoogjes die op voorraad waren

Het zijn heel lieve en aardige mensen, met veel geduld

Ik wordt altijd heel erg lief behandeld. Kanjers zijn jullie.

Altijd goede service en leuk verpakt! Komt afspraken na.

Levering is snel je word goed geholpen. Mooie producten en veel keuze

Ruime keuze van artikelen, goede kwaliteit

Ik was blij verrast toen ik deze winkel ontdekte. Ze hebben een grote hoeveelheid fournituren. Daarnaast is de levering vriendelijk en snel.

Betrouwbaar .

Neemt contact op als er iets niet goed dreigt te gaan .

geweldig geholpen en snel in huis

Keurig, attent en netjes

Als iets niet voorradig is wordt dat keurig gemeld. Mocht je al iets besteld hebben en later zie je nog iets, kan dat bij die bestelling. Ze hebben erg veel en de bezorgkosten zijn goed te doen.

goed product ontvangen. jammer dat Post.NL er zo lang over deed om het te bezorgen maar daar kan Monique niets aan doen

Snelle verzending en goed verpakt

Ik ben heel tevreden met mijn artikelen die ik had besteld. Ik had ze redelijk vlot in huis en het was goed verpakt. Wat een leuke website voor allerlei verschillende hobby's.

Uitnodigend en gezellig

Je kunt er werkelijk voor alles terecht, komt bij dat iedereen een stapje extra voor je wil doen, met je mee denkt, mee zoekt en voor je wil bestellen. Vriendelijke dames, en een gezellige winkel.

Goed verzorgd alleen de bollampjes te klein ,kon het formaat niet goed zien en de bezorging werd opgeschoven

Vriendelijk geholpen en prima service

Goede Service

Dit is een correctie op mijn eerdere geplaatste review. Monique heeft snel gereageerd om mijn bestelling te versturen. Het probleem lag bij PostNL zeer traag. Dank Monique voor je correcte service.

Een Eldorado voor handwerksters en hobbyisten.

Al zoekende naar een bepaald breigaren vond ik Hobbyboutique Monique. Echt een snoepwinkel voor ouwe breisters! Wat een keuze en wat een prettige benadering. Ik heb meteen ingeslagen voor wat uitgewerkte ideeën, maar door wat ik daar gezien heb zijn er al weer diverse creaties aan het ontstaan in mijn fantasie. Blij dat ik hier terecht gekomen ben. Dit was mijn eerste bezoek, maar zeker niet het laatste!

ging vlot

Alle sterren van het Melkstelsel!

Alles prima geregeld!

Burg M van Veenlaan 116