Groot assortiment mooie artikelen, snel en zorgvuldig verpakt en verzonden.

Alles kunnen vinden wat ik wou hebben en snel geleverd

Was op zoek naar miniaturen voor mijn poppenhuis. Heb weer aardige spulletjes kunnen scoren. Heel blij mee.

Tevreden over artikels en communicate. Wacht op info over onderdeel dat stuk is

Prima service en producten

Uitgebreide keuze, super snelle levering

Correcte levering.

Steeds vlug en correct geleverd. Prijs kwaliteit inorde.

Goedkoop

Goedkoop en snelle levering.

Super fijn

Goede service en fijne ervaring te

Snelle en perfecte service

De bestelde berenoogjes waren mooi zoals omschreven op de web site. Verzending enz was mooi en op tijd. Perfecte service.

Snel en correct

Niets op aan te merken

Goede curves

Een hele snelle levering van het product, en goed verpakt

persoonlijke behandeling

Goede kwaliteit, snelle levering. Netjes verpakt. Vriendelijke benadering: je voelt je speciaal als klant

Voor inrichting van poppenhuis ruime keuze

Via internet kwam ik op deze website. Zelf woon ik in Haarlem en mijn nichtje in Enschede. Toen ik een keer bij haar logeerde wilde ik persé de winkel bezoeken. Bleek ook dat Monique een goede kennis is van mijn nicht Monica. We hebben idd op een ochtend hèèèrlijk de tijd genomen om te snuffelen in de poppenhuisbenodigheden. En voorgenomen dit samen vaker te doen. Helaas is er tot nu toe nog geen tweede keer van gekomen.

Het bestelde is correct geleverd en was zeer goed!

bestelling liep vlot en werd goed ingepakt geleverd

oogjes besteld en kreeg deze keurig in doosje opgestuurd, prima

Over het algemeen heel goed

Vind het wel teleurstellend dat ik op 25 november s avonds een bestelling heb geplaatst van bijna 150 euro. 26 november de mail van black fryday. Ik heb gebeld om als nog in aanmerking te komen. Zal toch bijna 10 euro schelen. Nee dat was te lastig. Dan had u de korting kunnen berekenen en een cadeaubon kunnen geven. Dat vind ik niet klantvriendelijk

Prima geslaagd! Leuke spullen!

Leuke webshop

Leverd alles op zijn tijd en soms eerder

Besteld,betaald en binnen.de 2 dagen geleverd naar Belgie.

goede service, snelle levering

Ze heeft veel leuke producten tegen goede prijzen. Ze levert snel en netjes.

Fijn.

Goed.

Fijne winkel,goede producten van hoge kwaliteit .

Ben pas bij deze winkel terecht gekomen via via ,maar ik ben aangenaam verrast met de diversiteit van producten ,voor mij met name de poppenhuis afdeling,

Prima kwaliteit

Ik krijg mijn spullen keurig afgeleverd en en de oogjes zijn van zeer goede kwaliteit en echt veilig. Je trekt ze echt niet uit je haakwerk.

Supersnelle en volledige levering! Jullie zijn top!!

Al een aantal keren besteld bij jullie en altijd heel tevreden. Schitterend assortiment, goede prijzen

Alles goed verzorg en op tijd geleverd.

Ik ben zeer tevreden.

Het is jammer, dat Enschede zo ver van Amsterdam is, maar anders zou ik zeker een vaste klant in de winkel zijn. Ook per mail ben ik zeer tevreden qua artikelen, verpakking en snelheid van verzending. Ik zou zeggen, “Ga zo door”.

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede