Supersnelle levering

De dag nadat we de bestelling geplaatst hadden, werd deze reeds afgeleverd. Goed verpakt en met zelfs een kleine verassing tussen de artikelen. Zag er zeer verzorgd uit, absoluut een reden om bij een volgende bestelling weer aan Hobbyboutique Monique te denken.

Altijd alles op tijd en keurig geleverd

Vriendelijk en snel

Ik ben vriendelijk en adequaat geholpen. Mijn product werd de volgende dag al bezorgd!

Zeer goede service

Prima communicatie, duidelijk, goede prijzen, snelle levering. Kortom prima.

Superservice

Wie het kleine niet eert ….?

Mooie dingen en goede levering

Prima service, gemakkelijk telefonisch te woord staan. Goede spullen en service

Snelle en goede service.

Snelle levering en heel goed verzorgd

Heb ik een vraag naar producten di ik wil bestellen, krijg ik snel een antwoord. Heel vriendelijk en te voor komend. Met een woord, super prima.

Heel goed.

Een goede ervaring. Want toen er iets niet leverbaar bleek na betaling kreeg ik de volgende dag al het geld terug en van tevoren een mail.

Er was een artikel niet leverbaar en kreeg bericht en ook geld terug, fijn geen gedoe

super winkel en super website

Producten zien heel realistisch uit. Snelle verzending.

Goeie service zo besteld snel bezorgd

Groot assortiment en snele levering

Goed -netjes

Ik vond het goed .

Altijd goed

Altijd kwaliteit

Goede service en snel geleverd

goede service

netjes gebeld dat ze niet alles konden leveren maar wat er voor handen was werd een dag later geleverd, dus betrouwbaar en goede service

Aardige mensen, behulpzaam, vriendelijk aan de telefoon. Goede service, bestelling netjes ontvangen. Prachtig poppenhuis !

Altijd zeer tevreden.

Snelle bezorging en vriendelijk en meedenkende aan de telefoon.

Prima levering

Artikelen die besteld waren werden keurig op tijd geleverd

Erg vriendelijk, indien er iets niet voorradig is, wordt ik opgebeld wat ik kan krijgen wat erop gelijkt. Zeer correct met de levering. Super tevreden

Gewoon heel goed

Fijne gebruiksvriendelijke website. Grote sortering. Alles voor je hobby. Goede communicatie en perfecte verpakking en verzending

mooie producten!

Leuke producten, mooi gemaakt, en snelle, nette verzending!!

Geweldig!!!!!

Een hele mooie winkel. Je moet er zelf heen gaan om te zien.Je kan erg veel krijgen.Leuke miniatuur accessoires. Ik weet in elk geval waar ik mijn spullen moet kopen om mijn hobby uit te kunnen oefenen. Erg mooi

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede