Goede communicatie netjes ingepakt en goede spullen

Goede service en persoonlijk contact :-)

Ben goed geholpen

Op een vergissing na was alles duidelijk en correct, zowel de betalingen als de leveringen.

Altijd prompte zending

HB Monique werkt professioneel, snel en met een heerlijk grote voorraad waaruit klanten kunnen kiezen.De bestelling is altijd snel op de plaats van bestemming: erg goed!

zeer tevreden 9

was heel verrast door de snelle service

rustig voor mijn ogen

Bij het lezen is het rust gevend minder pijnlijke ogen

Snelle levering en vriendelijke mensen

Goede ervaringen zijn vriendelijk en levering is snel

Ik ben prima geholpen, en als dit zo blijft is het een geweldige zaak.

Ik had een kapotte zending en is goed opgelost.

Heldere website, snelle bezorging, goed ingepakt.

Mooi product en goede prijs

Prachtige wol besteld en dit was snel binnen. Ik ga hier zeker nog eens bestellen! Bedankt en tot een volgende keer

Snel netjes en mooi

Snelle levering en was mooier dan ik dacht

Correct

Een grote keuze , fijn om bij jullie te bestellen ,

Prima afgehandeld, opgestuurd en verzorgd.

Heel fijne ervaring.

Alles wat voorradig was gekregen Voor wat er niet was een creditnota gekregen Alle spullen in prima staat

Goeie communicatie

Goeie communicatie omtrent t iets later binnen komen van sommige delen van de bestelling. Wat ik wel jammer vind is dat het porto kosten niet evenredig is aan een eventuele kleinere tussen bestelling. Dus bijv als ik iets duns zou bestellen dat door de brievenbus past, ik even goed pakket kosten betalen moet. Misschien is daar nog wat aan te doen.

De manier waar op ik mijn bestelling krijg is heel zorgvuldig ingepakt en verzonden. Het enige puntje is de bestelling doen. Het is lastig op de site te blijven en bij de artikelen te komen. Na de keuze moet je erg vaak opnieuw inloggen om het uiteindelijk voor elkaar te krijgen.

Goede kwaliteit spullen

Top bedrijf

Vlot en correct

Ik moest even wachten op mijn bestelling maar werd goed geïnformeerd over het uitstel. Alles was stevig en netjes verpakt. Fijne samenwerking

Leuke spullen voor o.a. Poppenhuizen

Krijg netjes antwoord op je mail en goede prijs kwaliteit verhouding

Ruim aanbod, snelle levering en wanneer het niet geleverd kan worden, krijg je, je geld onmiddellijk terug. Zeer tevreden klant

Het bestelde karton was snel binnen, goed verpakt.

Zeer tevreden.

De bestelling komt snel en alles ziet er netjes en verzorgt uit.

Snel en netjes.

Goed, vriendelijk, hulpvaardig en vlot contact

Bestelling snel ontvangen , zeer tevreden en vlot

Klantvriendelijk en en goed te bereiken voor advies

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede