Snelle levering, sneller dan verwacht. Poppenhuis is zeer mooi en van goede kwaliteit. Zeer tevreden.

geweldige winkel zowel op de site als de winkel zelf

Ruim assortiment. Snelle levering.

Blij dat ik een adres nu weet waar ik terecht kan voor miniaturen en onderdelen hiervoor. Prima service.

Keurig verpakt, snelle levering

Keurig verpakt, snelle levering

Altijd top service

Altijd vriendelijk en een goede service

Tevreden

Ik ben gewoon tevreden

Prima, snel, gezellig helemaal top

Besteld en afgehaald. Gezellig even gekletst. Dat bepaalde artikelen uitverkocht waren kan monique niets aan doen. Brexit en corona zijn de schuldige.

Netjes op tijd bezorgd, goed verpakt.

Makkelijke, duidelijke website, veel keuze en prima bezorging.

Alles snel binnen

Heel goed tevreden

Goedenavond. Ondanks dat ik zo negatief was bleven de mensen heel aardig en correct. Wat ik besteld had dat heb ik gekregen niks op aan te merken. Nog bedankt voor de goede en snelle service Groetjes Gerrie- Mulder uit Rotterdam.

Deskundig en vriendelijk

Behulpzaam en deskundig personeel. Ruime keuze in brei- en haakgaren. Je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Ik zal hier zeker vaker wat bestellen

Zoals altijd super

Altijd super service

Correct

De bestelling werd correct uitgevoerd.

Leuke spulletjes

Snelle levering!

Ik zocht een specifiek garen voor een project waar ik eerder, elders te weinig van had gekocht. Bij HobbyBoutique Monique hadden ze het nog wel op voorraad. De bestelling ging makkelijk en de levering was heel snel! Kortom precies zoals het hoort te gaan!

zal er zeker meer bij bestellen

De spulletjes zijn echt geweldig.

Mijn poppenhuis is weer klaar.

Snelle reactie en snelle levering. Super tevreden

Goede ervaring. Zie hierboven

Heel leukse spullen. Goed gesprijst goefe service.

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede