nu met covip niet veel te krijgen jammer

In 1 woord: Geweldig

Had een miniatuur Tiffanylamp besteld. Precies wat ik ervan verwachtte en supersnelle verzending. Zeker een aanrader.

Snelle levering, goede kwaliteit

Eerste keer besteld. Wordt netjes en goed verpakt geleverd. Ga zeker nog een keer bestellen

Klantvriendelijkheid

Had een vraag over een onderwerp en kreeg daar een mooie oplossing voor..

Vriendelijk, efficiënt en betrouwbare service

Het is fijn om te merken dat een bestelling met zorg is verzonden. Zelfs als iets geven niet te leveren is, is de afhandeling snel en vriendelijk. Ik ben erg blij dat ik mijn poppenhuis spulletjes even snel kan bestellen en dan vlot in huis heb. Een aanrader!

Snel en netjes

Alles netjes verzorgd.

goed assortiment, snelle levering

ik kon vinden wat ik zocht, snel en makkelijk bestellen en ook snel ontvangen

Mijn ervaring is erg goed,snelle levering en terugbetaling als iets niet leverbaar is. Ik vind wel dat er erg veel niet leverbaar is,en dat is jammer. Verder alles prima.

Prima, snelle levering, netjes verpakt

De website zou iets duidelijker kunnen

Ziet er goed uit en snel geleverd zijn tevreden.

Vlotte service

Correcte en zeer vlote service

Spulletjes goed verpakt verzonden.

Verpakking was goed. Goede communicatie omtrent een artikel dat er niet was.

Geleverd volgens afspraak en netjes verpakt.

Zie hierboven

Goed e-mail contact, snelle levering

Vlotte afwerking

Na bestelling snelle levering en alles goed verpakt, bedankt

Heel goed.

Ik vind heel fijn dat uw mee denkt als een bestelling geplaatst en zit er iets niet helemaal klopt ( verhouding) met de rest. Dan word ik gebeld . Bedankt.

uitstekende snelle levering

Het bestelde werd snel en correct geleverd.

Zeer goede ervaring.

Hele goede service. Geleverde artikelen waren met zorg ingepakt.

Fijne winkel

Behulpzaam personeel!

Snelle levering, prima producten, goede service

Producten waren binnen een dag geleverd, kwaliteit was goed en ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

prima geholpen

precies wat ik nodig had, en snelle levering

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Fijne keuze

Ik zocht naar houten meubeltjes voor een poppenhuis en vond gelukkig deze aanbieding. Ik hoopte op een goede kwaliteit. Na een spoedige verzending trof ik mooie houten meubeltjes aan in een goede kwaliteit. Ook de schaal was goed en staat uitstekend in het poppenhuis .

Veel keuze en snelle levering

De artikelen die ik ontvangen heb, zien er super uit. Goed verpakt en snel geleverd.

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede