Alles netjes ontvangen! ziet er goed uit!

Ik ben er blij mee. Kan nu verder met de elektriciteit in het poppenhuis. Verzendtijd heeft iets langer geduurd, maar dat kwam door de kerstdrukte!

Juiste product geleverd

Het is een mooi product, goed verpakt en redelijk snel geleverd.

Geweldige service

Leuke spullen. Bij bestellen snelle reactie en volgende dag in huis. Met het bekende snoepje! Top hoor! Jammer dat ik niet alles kwijt kan in mijn huisje.

Altijd alles oké.

Ik ben altijd zeer tevreden met de bestelde spulletjes.

Heel klantvriendelijk en correct.

Houden zich aan hun afspraken.

Vriendelijk en goed

Vriendelijk geholpen aan de telefoon en alles goed en snel bezorgd.

Geweldig!!!

Fijne service!

Product zat netjes verpakt en was goed verzorgd.

Ik mis de omschrijving van de artikelen of vaak gebrekkig en moet dus gokken of het is wat ik er van verwacht.

Pakket is snel verstuurd en ben blij met de leuke spulletjes.

In de drukke december op tijd geleverd

Schitterende service

Verkopen mooie poppenhuis spullen. Uitstekend service. Goed verpakt. Altijd een snoepje erbij. Lampje kapot door of tijdens verzendig. Gelijk een nieuwe.

Goed zo

Keurig verstuurd

Snel en goed

Ik werd al gewaarschuwd dat het wat langer zou kunnen duren dat ik de artikelen zou ontvangen maar dat viel alle keren nog mee Het is altijd een feestje om pakketjes te krijgen van Monique Ik ben een muizenhuis aan het maken en inrichten en gebruik veel miniaturen van Monique Mooi en niet duur

Veel keuze en een snelle bezorging

Goede behandeling

Het bestelde zorgvuldig verpakt.

Ik ga hier vaker bestellen.

HEEL TEVREDEN

GOEDE EN SNELLE BEHANDELING VAN MIJN BESTELLING

Mooie en duidelijke website

De producten waren zeer snel geleverd en van mooie kwaliteit.

Duurt lang ligt aan postnl

Ik heb nog niets ontvangen

Super snelle levering.

Ondanks de drukke tijd en wellicht moeizame levering uit Engeland, toch de complete bestelling super snel ontvangen.

Super leuke side!

Geweldig leuke side voor alle mooie artikelen voor het poppenhuis. Je raakt niet uitgekeken en koop ik weer meer dan nodig. Maar ben reuze blij dat ik dit leuke adres heb gevonden. Zeker dat ik binnenkort weer kom web winkelen. En Monique bedankt voor de gratis verzending bij besteding boven de € 50,00 Dat maakt het alleen maar leuker! Een tevreden klant

Mooie website makkelijk bestellen

Ruime keuze. Snelle levering

Heel tevreden!

Snelle service, mooie kwaliteit kattenogen! Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!

De kerstman in de stoel was helaas te groot voor het poppenhuis, het zelfde geldt voor de kerstboom. Desalniettemin leuk spul.

top

Snel en prima geregeld, zelfs in deze drukke tijd!

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede